Cosmopolitan de decembrie 2020 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi: pe 27 noiembrie apare Cosmopolitan, ediția noastră de decembrie!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei de noiembrie, integral, prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

Cosmopolitan
Cosmopolitan de decembrie este aici!

2) Găsești integral ediția de decembrie și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Pentru ultima lună din acest an atipic din atât de multe puncte de vedere, v-am pregătit o copertă provocatoare cu una dintre cele mai amuzante, talentate și inteligente vedete de la Hollywood, Rachel Brosnahan. Te invităm să faci cunoștință cu ea și să te lași motivată de tenacitatea cu care navighează printr-o lume încă plină de prejudecăți.

Și pentru că această ediție pornește de la o femeia celebră și cu adevărat puternică, rămânând în același vibe dar revenind în spațiul autohton, am mai descoperit încă trei femei care sperăm că te vor inspira prin tot ceea ce fac: fii cu ochii pe actrița Maruca Băiașu (pe care o poți urmări pe HBO, în serialul Bani negri), și pe Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, cele două femei care au transformat imposibilul în posibil și care au primit, la ediția de anul acesta E! PEOPLE´S CHOICE AWARDS, trofeul pentru PERSON OF THE YEAR – ROMANIA.

Ca în fiecare nouă ediție, Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu explorează pentru tine tot ce apare nou și tot ce este eficient și responsabil în ceea ce privește frumusețea și tonusul bun: de exemplu, poți afla, printre altele, cum poți combate acneea de pe spate: #Bacial; dar și cum îți poți realiza manichiuri inspirate de ornamente cool – să nu uităm, totuși este una dintre cele mai frumoase luni din an. Mai mult, descoperă cum poți oferi celor din jurul tău exact cadourile pe care și le doresc, cu ajutorul ASTRO GIFT GUIDE, realizat de către echipa Cosmo: Anca Stăruială, Ana-Maria Prunariu și Cătălina Teodorescu.

Și pentru că întodeauna există și partea plină a paharului, nu lăsa să treacă anul acesta fără să-l sărbătorești cum se cuvine: revizuiește modul cum o să-ți amintești anul 2020 prin 10 Good News (oamenii chiar au continuat să facă lucruri speciale), alege un brad original, poate chiar creează tu unul, și gătește de sărbătoare – să miroasă a Crăciun!

Mai mult, sper că nu credeai că te vom lăsa să treci de una singură prin alegerile parlamentare: ți-am pregătit un ghid complet, pe înțelesul tuturor, „poate chiar prea detaliat” care să te ajute să iei cea mai bună decizie pentru viitor.

Va fi un decembrie special, bucură-te din plin de aceste sărbători oricât de atipice vor fi!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic
Comandă online ediția de decembrie, de pe site-ul Burda

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.