Cosmopolitan de decembrie 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de decembrie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, prin care o vei redescoperi pe Zoey Deutch, fata anxioasă care se impune la Hollywood. Simpatică și onestă, actrița unei noi ere se destăinuie: despre stereotipul „fetele din Valley” în care se regăsește, despre cât de mult a muncit în ultimii 10 ani, și despre relația cu părinții ei faimoși.  Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/RO/Burda-Romania/Cosmopolitan-Romania/Lifestyle/ 

De Kate Williams

Fotografii de Ellen Von Unwerth

Stilism: Sarah Schussheim

Hairstyle: Gregory Russell, cu produse Hair by Sam McKnight

Make-up: Molly R. Stern / Starworks Artists, cu produse Epicuren.

Manichiură: Emi Kudo / Opus Beauty, cu produse Chanel Le Vernis.

Stilist decor: Evan Jourden.

Producție: Crawford & Co Production. Fotografiile au fost realizate la Fields Market.

Zoey Deutch poartă rochie, Monse; brățară (încheietura dreaptă), Giles & Brother; brățară (încheietura stângă) Calvin Klein; cercei Mi Manera.

Și pentru că mai e așa de puțin până începe una dintre cele mai frumoase luni din an, ți-am pregătit o ediție care să fie ca un cadou de Crăciun — un Crăciun pentru fiecare!

Și totul începe cu cea mai extravagantă poveste a anului: cel mai sexy Gift Guide de până acum pe care îl vei descoperi, în funcție de cui vrei să cumperi cadouri anul acesta, la pagina 121; plus fashion tips pentru un sezon al extravaganței, dar și câteva secrete despre cum să faci o alegere unică, măcar o dată-n viață: cum îți cumperi primul diamant!

Colega noastră, Anca Stăruială te ajută să te aliniezi celui mai cool trend în materie de încălțări, astfel îți vei găsi cu ușurință perechea ideală de cizme de cowboy, dar și cum să porți logo-uri, făcând parte din mișcarea anului: Logomania.

Nicio sărbătoare nu e completă dacă nu ai un ritual de frumusețe care să te facă să te simți specială, iar în decembrie, colega noastră Ana-Maria Prunariu a ales 6 pași simpli pentru un ritual ca la carte pre-party. Bineînțeles că nu lipsește din această ediție acel twist care poate schimba destine: în funcție de unde îți petreci sărbătorile, poți alege parfumul perfect. Iar când ai mici afecțiuni care se văd pe ten, învață să reglezi din culoare așa încât nimic să nu îți stea în calea distracției de sărbători.

Și că tot vorbim de distracție, unde o poți găsi mai magică dacă nu la târgurile de Crăciun: colega noastră Cătălina Teodorescu ți-a pregătit cele mai cool destinații la târg și tot ce îți oferă ele. Iar pentru starea de relaxare completă, fă o baie de filme romantice care te vor teleporta în alte lumi, apoi află ce spune filmul preferat despre tine. Și răsfață-te cu un nou băiat rău de la Hoolywood! De ce ne place Adam Driver care revine în Star Wars: The Rise of Skywalker (ultimul capitol al sagăi sosește în cinematografe pe 20 decembrie).

Mai mult, află de la Daria Reznik, o cunoscută balerină din Rusia, ce înseamnă, cum trăiești când baletul reprezintă viața însăși.

Este, fără doar și poate, cea mai bună lună pentru introspecție și iubire, de aceea ți-am pregătit câteva materiale de suflet: află ce lecții poți învăța de la fetele rele din filmele Disney, de ce vrem să îl reparăm neapărat pe celălalt într-o relație, și cum a crescut mișcarea #MeToo numărul relațiilor începute la job.

Iar inpirația de final începe cu A fost odată ca niciodată ceva dulce… Te lăsăm să te bucuri de tot ce înseamnă magia Crăciunului și finalul de an, distrându-te pe cinste pentru tot ce a însemnat 2019 pentru tine!

Crăciun fericit!

Echipa Cosmopolitan România

2 comentarii
    1. Buna ziua . Nu mai stiu exact nr. Revistei comopolitan …cred sept. Erau o perche de ochelari Guess la 399 lei. Intrebarea daca mai sunt disponobili?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.