Cosmopolitan de august 2020 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi pe 30 iulie apare Cosmopolitan, ediția noastră de august!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Găsești integral ediția de iulie, în format digital, pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

Mai poți achiziționa ediția electronică și prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Pe copertă îți oferim o întâlnire fresh — o adevărată revelație — cu MIRA care tocmai face valuri cu primul ei album. Este una dintre cele mai talentate tinere artiste din spațiul muzical autohton, și o susținătoare a cauzelor umanitare. Descoper-o alături de noi pe MIRA, la primul ei interviu pentru Cosmo.

Dar, bineînțeles, nu înainte de a te pregăti pentru un august torid: Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială îți pune la dispoziție o colecție de caftane care presupun un minimum de efort stilistic, dar care te ajută să obții pe loc un look cool și confortabil. Și pentru că vara este o sărbătoare în sine, unde bijuteriile strălucesc la lumina zilei, numărul acesta ai posibilitatea să îți completezi outfit-urile cu toate bijuteriile de care ai nevoie. Mai mult, află ce T-shirts super cool ar trebui să (mai) ai în garderobă vara asta, fiind în același timp la curent cu cele mai inedite referințe pop ale momentului.

Așa cum se întâmplă în fiecare ediție Cosmo, pe lângă tendințele fashion, avem grijă să te ținem la curent cu tot ce ai putea face pentru tonusul tău, pentru a te simți frumoasă și puternică, atât fizic, cât și psihic. Pentru asta, editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit toate resursele necesare pentru a avea un ten impecabil și luminos, în sfârșit! Dar mai ales ți-a bătătorit calea spre trupul perfect… calea subacvatică. În completare, îți exemplifică, cu ajutorul vedetelor, care sunt secretele unui păr superb (da, și tu poți pune în practică aceste trucuri, chiar dacă nu ai câștigat încă un Oscar). Dar nu înainte de a bifa tot ce trebuie să faci înainte și după soarele nemilos de august — un pic de protecție „extinsă” nu strică niciodată.

Tot în ceea ce privește relația cu tine, dar de data asta dintr-o perspectivă ceva mai emoțională, am clarificat din punctul de vedere psihologic: de ce prieteniile încep să dispară după o anumită vârstă, ce mai avem, și nu mai avem voie să facem la job în era coronavisrului, și dacă #NoSex este soarta oricărei relații de lungă durată?

Apoi, pentru că ne-am întors la job, dar nu numai cu teamă, ci și bulversate de noua dinamica a lucrurilor, experții ne explică cum ne descotorosim de locurile de muncă tradiționale pentru confortul căminelor noastre, și cum putem să ne autodisciplinăm așa încât să nu mai amânăm atât lucrurile, și să apesăm pe butonul de start.

Cu temele făcute, suntem pregătite să reconfirgurăm și în luna august traseul vacanței de vară, de data aceasta fiind la înălțimea celui mai nou trend în materie de travel: vacanțe la conac, cele mai cool destinații ale verii. Tot la fel de cool au devenit în prezent experiențele, de orice fel, din mediul virtual — antrenează-te alături de o campioană olimpică, meditează cot la cot cu un călugăr budist, organizează un sangria party cu drag queens sau învață să faci ciocolată, totul la tine acasă!

Și pentru că oricât de frumos ar fi afară, nu putem ignora problemele societății în care trăim, am analizat de unde vine și unde a ajuns în 2020 nevoia noastră de a protesta, și care este pe scurt istoria rasismului în modă. Iar, pentru că evenimentul nostru de suflet, Transilvania International Film Festival, totuși se va desfășura între 31 iulie și 9 august, ți-am pregătit cele mai relevante cadre reale, prin prisma filmelor și documentarelor de vizionat la TIFF 2020, și am stat de vorbă cu István Téglás, un actor pe val la cea de-a 19-a ediție a celui mai îndrăgit festival de film din România.

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic Abonează-te la Cosmopolitan pe site-ul Burda

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Pe coperta ediției de iulie, MIRA este fotografiată de Vlad Andrei. Stilism: Amir Doboș.

Machiaj: Tania Cozma / Make-up Artist Bourjois Paris

Coafură: Adonis Enache / Endorphin Lab

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.