Cosmopolitan de august 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de august este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, acordate în exclusivitate pentru Cosmopolitan România de către  Ioana Grama, unul dintre cei mai apreciați bloggeri din România De la vlogging la maternitate și la căsătorie, Ioana ne-a dezvăluit cu franchețe și naturalețe detalii pe care nu le-a mai făcut publice până acum. Așa că, pregătește-te să afli cine este Ioana Grama în spatele fotografiilor de pe Instagram. Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/RO/Burda-Romania/Cosmopolitan-Romania/Lifestyle/ Ah, și bonus pentru ultima lună de vară, Cosmopolitan de august este la toate punctele de difuzare presă cu două coperți, distribuite aleator. Poți alege varianta care îți place cel mai mult sau le poți avea pe amândouă.

Interviu de Diana Colcer

Fotografii: Vlad Andrei

Fashion Director: Amir Doboș

Make up: Cecilia Rentea

Hairstyle: Alex Claudiu Sârghe

Studio: The Brewery

Pe coperta edițiilor tipărite: Rochie, din lurex și polyester și curea metalizată, ambele Elisabetta Franchi, magazin Lala Boutique și rochie, poliamidă, Murmur.

Și pentru că ne aflăm în cea mai frumoasă perioadă a verii, ți-am pregătit nici mai mult, nici mai puțin de 124 items pentru un look estival perfect. Iar, pentru că mai sunt câteva zile până la unul dintre cele mai așteptate festivaluri Untold 2019, colega noastră Ana-Maria Prunariu ți-a selectat cele mai eficiente trucuri de beauty pentru cele mai reușite amintiri pe Instagram și, mai mult, un pictorial care te va face să visezi alături de MIMI purtând cele mai hot machiaje ale verii – lasă-te inspirată de cea mai în vogă bloggerită a momentului. Nu uita, oricât de mult ți-ar plăcea să te bronzezi, fă-o în așa fel încât să fie 100% sănătos! Și alege cea mai bună hrană pentru părul tău.

Acum, că ai toate secretele de beauty și de styling la îndemână, nu îți rămâne decât să mergi într-o vacanță care îți va încărca bateriile pentru tot restul anului: ți-am pregătit cele mai exotice plaje din Europa, dar și destinații extravagante dacă vrei să bifezi „doi în unul” și să mergi într-o vacanță unde să bifezi și petrecerea burlăcițelor! Iar, dacă totuși, vrei să rămâi pe meleaguri autohtone, am conturat câteva destinații care merită exploatate chiar aici în România. Tot inspirație pentru călătorii, de data aceasta ceva mai atipice, poți găsi în cele mai noi cărți pe care ți le recomandăm în această ediție de august.

Ca un bonus, relaxează-te cu povestea întâlnirii dintre colega noastră Anca Stăruială și Bon Jovi, direct din backstage… Iar, dacă vrei să te răcorești cu înghețate speciale, învață să mixezi ingrediente  și transformă-le în înghețate de fructe… pentru adulți. Curcubeu pe cerul gurii e puțin spus!

Nu în ultimul rând, pregătește-te cu tot ce ai nevoie pentru ce îți rezervă astrele, într-o ediție ASTRO specială, unde vei afla mai multe despre ce înseamnă “Întoarcerea lui Saturn!”

August este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nota editorului Diana Colcer!

Pentru cei care n-au băgat în seamă sau, poate, au aruncat cât colo „fițuica” lipită la pagina 15 — aceea nu este o broșură. Nu zic că așa s-a întâmplat, vreau doar să mă asigur că Festival Mag, ziarul nostru anual conceput pentru a „marca” Untold, cel mai important eveniment muzical al anului, nu trece neobservat! De ce? Fiindcă sunt de-a dreptul mândră de cum ne-a ieșit acest proiect — îți aducem interviuri exclusive cu David Guetta, Armin Van Buuren și Martin Garrix… Citește continuarea în ediția Cosmo de august!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.