Cosmopolitan de aprilie 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că din 25 martie apare Cosmopolitan, ediția noastră de aprilie 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei Cosmopolitan de aprilie, integral, prin intermediul Paydemic, dând click AICI.

2) Găsești integral ediția de aprilie și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Cosmopolitan Aprilie 2021Din sumar…

Pentru că în aprilie sărbătorim Ziua Pământului, ți-am pregătit o ediție care să te ghideze către o viață trăită cu responsabilitate față de mediu, dar și față de tine însăți, și mai ales cu alegeri eco-friendly aparent mici, dar extrem de curajoase și cu impact pe termen lung. Așadar, te invităm să descoperi cel mai clarificator dicționar de termeni „green”, trei viziuni eco-friendly materializate în viața de zi cu zi ale unora dintre cei mai cunoscuți influenceri autohtoni și, nu în ultimul rând, cum poți valorifica resursele reutilizabile din alimentație.

Pentru că ne place să ne adresăm tot timpul întrebări și să înțelegem toate perspectivele realității în care trăim, haide să aflăm împreună dacă mașina electrică este cu adevărat sustenabilă sau cum poți avea un business responsabil?

Înainte de toate, însă, te invităm să o descoperi pe Alicia Sanz, actrița din El Cid care îți dezvăluie atuurile femeilor puternice și care sigur te va cuceri prin farmecul ei unic.

Ca de obicei, Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială și Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu îți prezintă cele mai noi și mai cool trenduri și, mai mult, te ajută să descoperi cum poți fi eco-friendly chiar și atunci când vine vorba despre frumusețe și modă.

Așadar, bucură-te din plin de luna aprilie!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic
Comandă online ediția de aprilie, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.