Cosmopolitan de aprilie 2020 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi — de astăzi, 31 martie, apare Cosmopolitan, ediția noastră de aprilie!

Chiar dacă primăvara nu a început în cel mai optimist cadru, având în vedere contextul actual și măsurile impuse de autorități în scopul prevenirii răspândirii coronavirusului, suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Stai acasă cât mai mult posibil și ai, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Găsești integral ediția de aprilie, în format digital, aici: https://www.magzter.com/RO/Burda-Romania/Cosmopolitan-Romania/Lifestyle/

2) Mai poți achiziționa ediția electronică și prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă: https://www.burda.ro/produs/cosmopolitan

4) Optează pentru livrarea revistei Cosmopolitan prin curier, direct la ușa casei tale, în condiții de maximă siguranță, aici: https://www.burda.ro/produs/cosmopolitan

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Pe copertă, îți oferim o felie (roz) de escapism, îndemnându-te să descoperi cum arată viața lui Paris Hilton în prezent, cel dintâi influencer modern, un magnet pentru paparazzi și un simbol al culturii pop încă de când eram noi mici.

Dar, bineînțeles, nu înainte de a acorda atenția cuvenită și a lua toate măsurile necesare pentru a rămâne în siguranță, în cotextul actual al îmbolnăvirilor cu COVID-19 și al distanțării sociale. Vei găsi în paginile noastre tot felul de informații utile despre cum să #StaySafe, dar și despre cum să faci față distanțării sociale, din perspectivă psihologică și sociologică. Mai mult, pentru că știm cât de bombardată ai fost în ultima vreme cu tot felul de informații din toate părțile, iar panica te poate face să crezi orice, te ajutăm și noi să te imunizezi la știrile cu conținut îndoielnic și să combați cu succes epidemia de #fakenews.

Așadar, perfect în siguranță și cu gânduri bune, putem pleca la drum. Da, mai mult la figurat decât la propriu, dar la fel de interesant, aflând cum poți pleca în vacanță fără să călătorești… Sau care sunt cele 3 strategii perfecte de relaxare domestică.

Și, apoi, nu uita să-ți adaptezi stilul la echinocțiu de primăvară —iar pentru asta, colega noastră Anca Stăruială ți-a pregătit o ședință foto spectaculoasă cu tendințe cool. Totul începe cu imprimeurile. Și tot legat de modă, ți-am pregătit toate informațiile necesare pentru cel mai nou trend care pornește de la banalul schimb de haine și se termină, în unele cazuri, cu un venit considerabil: fashion flipping. Poate că acum e momentul lui, mai mult ca oricând.

În ceea ce privește rutina ta de beauty, nu trebuie să se oprească pentru că sigur îți va oferi un plus de energie și de revigorare, chiar și dacă nu mai ieși așa de mult în oraș. Află de ce ne tentează cosmeticele pe bază de canabis, cum arată frumusețea din viitor, dar și cum poți trata orice fel de acnee — da, chiar orice fel.  Și pentru că, în ultima vreme s-a tot vorbit despre curățare într-o formă sau alta, descoperă cum îți alegi metoda de curățare cea mai potrivită tenului tău: o misiune, patru posibilități!

În sfârșit, pentru a avea grijă și mai mare de psihicul nostru, atât de important în situații critice, ne-am gândit să mai dărâmăm niște prejudecăți și limite intime și, alături de trei psihologi renumiți în România, am dezbătut când apare și cum ne vindecăm de teama de sex. Mai ales că, în această perioadă, sexul poate fi extrem de sănătos, bineînțeles dacă e făcut fără piedici de orice fel.

#STAYSAFE, ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Descarcă ediția digitală integrală de pe: https://www.magzter.com/, abonează-te sau comandă-ți un Cosmopolitan prin livrare la domiciliu pe https://www.burda.ro/produs/cosmopolitan și — numai în condiții de perfectă siguranță — adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Pe coperta ediției de aprilie, Paris Hilton fotografiată de Bernardo Doral. Stilism: Daniela Gutiérrez.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.