Cosmopolitan de aprilie 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de aprilie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un cover shoot și un interviu inedite, ambele realizate în exclusivitate pentru Cosmopolitan România de către Madelaine Petsch, actrița din Riverdale. Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/

COSMO de aprilie este un număr cu totul aparte pentru noi, așa cum sperăm că va fi și pentru voi – totul începe cu coperta revistei a cărei protagonistă este Madelaine Petsch, actrița din serialul Riverdale.

Descoperă ședința foto și interviul pe care roșcata din aclamatul serial le-a realizat în EXCLUSIVITATE pentru Cosmopolitan România, alături de mare parte din echipa COSMO. La fel de fascinantă în realitate, precum persoajul pe care îl interpretează, Madelaine s-a destăinuit  firesc pentru cititorii COSMO: cum se implică în iubire, care sunt ritualurile ei de frumusețe, dar și motivul ciudat pentru care a fost hărțuită în copilărie…

Interviu realizat de Diana Colcer.

Fotografii de Mitchell Nguyen McCormack.

Stilist: Lisette Mora.

Fashion director: Amir Doboș.

Make-up: Jo Baker/ Forward artists

Hairstyle: Giannandrea/ Forward artists

Apoi, dacă vrei să trăiești responsabil și să faci din lume un loc mai bun pentru tine, dar și pentru generațiile următoare, ți-am pregătit mai multe materiale dedicate: opinii, intervuri, reportaje, sfaturi de la specialiști în domeniu, toate pentru a descoperi cele mai bune formule care te vor ajuta să adopți un stil de viață SUSTENABIL. Te invităm să ai, alături de noi, o primăvară verde: mai întâi, află ce înseamnă să trăiești sustenabil, cum arată fenomenul reciclarii în România actuală și cum poți recicla în fiecare zi, dar și cum îți poți face un dressing detox. De asemenea, află chiar de la George Buhnici, prezentatorul PRO TV, cum poți avea o casă smart, fără facturi lunare.

Chiar și atunci când folosești produse cosmetice, poți adopta un stil responsabil, de aceea beauty editor-ul Cosmo îți oferă toate resorturile pentru a o face. Și pentru că este cel mai bun moment să te aliniezi tendințelor în make-up, învață cum să reinventezi eyeliner-ul în machiaj.

Iar, pentru că primăvara devine din ce în ce mai puternică, inspiră-te din culorile ei și află cum poți purta perechi cromatice pentru o garderobă fresh. Mai mult, află care sunt cele 10 trenduri de pe podiumuri – accesibile pentru oricare dintre noi și cum poți purta cercei prețioși.

Pastila de motivație din luna aprilie vine cu câteva femei care ies din tipare și fac foarte bine ceea ce fac: Maria Popovici (stand-up comedian), Anamaria Cotîrlea (inginer software, Facebook Londra), Giulia (BADASMOM și, mai nou, actriță).

Ca un răsfăț suplimentar, te poți delecta cu câteva povești mai puțin știute despre Sebastian Stan, actorul american originar din Constanța. Mai ales că, în curând, revine în Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului.

Și, nu în ultimul rând, pregătește-te cu tot ce ai nevoie pentru ce îți rezervă astrele, într-o ediție ASTRO specială: află de ce vei fi victorioasă în sezonul Berbecului și ce le rezervă astrele protagoniștilor din Game of Thrones. Știai că Jon Snow este… Balanță? Aww, și nu uita să te menții în formă cu dietele anului!

Aprilie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.