Cosmopolitan – best of relatii & sex

By  | 

In 1965, Helen Gurley Brown inventa COSMOPOLITAN ca ‘biblie’ a femeii libere pe destinul sau. Aceasta libertate presupunea – printre altele – si experimentarea placerii trupesti fara teama de a fi blamata de societate. Erau primele manifestari puternice ale revolutiei sexuale din anii ’60.

34 de ani mai tarziu apare “Cosmopolitan” in editie romaneasca. Prima revista care a indraznit sa vorbeasca despre sex, despre problemele care apar intr-o relatie si, cel mai important, despre solutiile lor.

La 9 ani de la lansare, se formeaza o noua generatie de COSMO girls. In special pentru ele, a fost realizata cartea COSMO “Best of relatii & sex“, o selectie dintre cele mai interesante articole despre relatii si sex publicate de-a lungul timpului.

Cartea are 2 parti:

  • Ghidul Cosmo pentru sex incendiar – de la “Scheme pasionale din Kama Sutra”, “Alege pozitia in functie de forma (a penisului, desigr!)” pana la “Legendele orgasmului” si “Ce-si doresc barbatii la 25,35, 45 de ani”
  • Ghidul Cosmo pentru o relatie perfecta – de la “75 de dovezi de dragoste”, “Inveseleste-ti viata de cuplu” pana la “Cum sa nu te mariti (decat daca vrei)”, “Secretele unui organizator de nunti”.

O gasesti la toate chioscurile de la ziare la pretul de 14,99 lei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *