Cosmo Man 2007

By  | 


DIN CUPRINS:

David Beckham

Ce atinge se transforma in milioane

Are deja 32 de ani, virsta la care sportivii se cam gindesc la pensie… Nu e si cazul lui David. Dimpotriva. Se poate spune ca incepe o viata noua in SUA, unde fotbalul european nu prea are fani. Deocamdata… (p. 11-12)

Andrei, tipu’ de pe coperta

Are numai 22 de ani si in curind va ingrosa rindurile… jurnalistilor! Dar mai intii a facut un popas. La noi, pe coperta! (p. 14-15)

Accesorii la masculin

Nu numai tipele poarta “zorzoane”, asa ca e timpul sa… iesi la cumparaturi. Alege exact ceea ce te avantajeaza! (p. 24)

Cool guy

Fashion story

Vrei sa iesi din banala combinatie jeansi + T-shirt? Atunci alege si mixeaza elemente din costum si din echipamentul sportiv. Efectul va fi neasteptat!
(p. 37-43)

Shave it, baby

Ce-ar fi daca te-ai trezi intr-o buna zi fara grija barbieritului? Ai scapa, fara doar si poate, de una dintre principalele corvoade ale zilei. Dar gindeste-te un pic: nu crezi ca ti-ai priva iubita de multe senzatii tari la capitolul preludiu?

(p. 50-51)

Adulterul la feminin

Vrei sa te prinzi daca iubita ta joaca la dublu? Vrei sa depasesti cu fruntea sus orice hop sentimental? Atunci invata sa detectezi din timp semnalele de alarma, citindu-ti iubita dintr-o singura privire.
(p. 70-71)

Sex-shoppingul, pasiunea ta

Viata la “orizontala” e chiar interesanta… cu putin ajutor!

Urasti sa iei la picior mall-urile? Normal, doar esti barbat. Ce-ai zice de o sesiune de cumparaturi ceva mai indraznete? S-ar putea sa-i placa si ei… (p. 74-75)

Cei 7 “aliati” de baza in afaceri

Tine-i aproape si o sa-i privesti… de sus!

Oricit de tare te-ai stradui sa-ti cladesti o cariera de succes pe forte proprii, nu izbandesti fara putin ajutor. Si nu, nu e vorba despre “pile”!

(p. 106-109)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *