Ce face Hailee Steinfeld… în numele iubirii

Până acum, vedeta mult aşteptatului science-fiction Bumblebee, Hailee Steinfeld a navigat printre valurile faimei fără vreun mic scandal, un turneu de scuze sau vreo apariţie fashion eşuată. Dar, cât poate dura orice minune? La urma urmelor, din iubire poţi face o mulţime de lucruri de-a dreptul nebuneşti…

De Molly StoutFotografii de: Kai Z. Feng

Styling: Deborah Watson

 (credite țiunte)

 Rochie şi cercei Givenchy

Niciun cuvânt despre iubitul său…

 Dar, actriţa nominalizată la Oscar, în vârstă de 21 ani, cântăreaţă pop, fostă membră Swift Squad, este mai mult decât dispusă să folosească cuvântul cu L… (love). Şi nu foarte rar.

“Când te îndrăgosteşti”, spunea ea, “Te destăinui cu totul, până la cele mai ascunse intimităţi. Eu sunt genul de femeie care atunci când doarme, ocupă tot patul. Acum, nu mai vreau să fac asta. Vreau să îţi ofer cât mai mult spaţiu.“

Până în prezent, suntem în siguranţă să ne asumăm că acest “tu” la care făcea referire Hailee este Niall Horan. Pozele cu actriţa drăgălăşindu-l pe fostul membru al trupei One Direction sunt deja virale în online-ul din întreaga lume, iar cei doi au lăsat în urma lor gesturi extrem de tandre – Hailee purtând un tricou cu portretul lui Niall, Niall aducându-i elogii despre cât este de minunată, în văzul tuturor pe Twitter. Noul ei single, “Used to This” – cel pe care l-a compus chiar ea şi cu care a debutat vara aceasta în turneu alături de Charlie Puth – este, pur şi simplu, despre a împărţi micul dejun şi despre a lenevi în pat cu persoana iubită. (Niall tocmai a mărturisit pentru Cosmo că este foarte priceput la alintat, aşa că s-ar putea ca Hailee să nu mai vrea să ofere aşa mult spaţiu, cel puţin în pat.)

“Începi să faci tot felul de lucruri pentru persoana iubită, te dai peste cap numai să o faci fericită,“ spune despre modul cum s-a îndrăgostit profund pentru prima oară. “Când doar îl vezi fericit –  te simţi şi tu mai fericită. Iar, când iubeşti ceea ce eşti tu în preajma acestei persoane… nu există nimic care să se compare cu ceea ce simţi.”

Sau… poate totuşi am putea face o fină comparaţie cu câteva alte trăiri. Cum ar fi experienţa de a fi catapultată în mijlocul celebrităţii la doar 14 ani, după o interpretare electrizantă şi matură în True Grit, 2010. Cum ar fi… să joci pe acelaşi platou de filmare cu “grei” ai Hollywood-ului, printre care se numără Woody Harrelson sau Viola Davis. Sau să defilezi pe covorul roşu la Met Gala, îmbrăcată în diamante sau să ai loc în primul rând la New York Fashion Week. Sau, recent, să îţi promovezi propriul blockbuster Bumblebee care va apărea cât de curând pe marile ecrane. (Hailee va avea, de asemenea, şi un rol în animaţia Spider-Man – Into the Spider-Verse ce va apărea în decembrie şi, mai mult, o va interpreta pe Emily Dickinson în show-ul Apple despre viaţa îndrăgitei poete.)

Citeşte continuarea materialului în ediţia de decembrie a revistei Cosmopolitan România. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.