Casey Boonstra: Povestea unui fotomodel devenit star TV

Cu o fire optimistă, rebelă și avidă de senzații tari, simpaticul fotomodel australian pe nume Casey Boonstra are tot ce-i trebuie pentru te a cuceri încă de la prima vedere. O dovedesc cei peste 500k followers de pe contul ei de Instagram, dar și succesul pe care îl are ca prezentatoare în cardul televiziunii EDGEtv. Află mai multe despre Casey, așa cum ne-a povestit ea însăși, în materialul de mai jos.

M-am născut în Sydney, Australia. Am fost acrobată timp de 10 ani, în timpul școlii, și am reprezentat Australia la World Age Games, organizate în Portugalia în anul 2006, unde am luat locul al nouălea la nivel mondial. După școală am urmat colegiul de științe ale pielii și terapie pentru frumusețe, unde am absolvit pe primul loc. Am obținut o diplomă internațională pentru a-mi permite să lucrez la nivel internațional. Am activat în industria Medi-Spa timp de 7 ani și am lucrat în același loc în tot acest timp, la unul dintre cele mai renumite spa-uri medicale din sudul Sydney-ului.

În 2012, mătușa mea m-a îndemnat să particip la un concurs de frumusețe pentru titlul de Miss Indy Australia, un lucru la care nu mă gândisem niciodată. Am trecut prin numeroase runde, și dintre cele peste 1500 de fete înscrise, eu am sfârșit prin a câștiga titlul care mi-a deschis atât de multe oportunități, într-o lume complet diferită. Am câștigat o excursie la Indy Car Race în 2013 în Long Beach, California, care a fost călătoria vieții mele, dar și prima vizită în Statele Unite ale Americii.

După acea experiență, am intrat în competiția pentru modelul anului MAXIM Australian Swimwear 2015. Am câștigat în fața celor peste două mii de fete din Australia și am făcut prima copertă MAXIM Australia în 2015, iar de atunci am mai apărut pe încă cinci coperte și în numeroase campanii. Toate astea mi-au dat un imbold să mă aventurez și mai departe în lumea modelingului și mi-am descoperit astfel o nouă pasiune și dragoste pentru această industrie. Am intrat în competiția Swimsuit USA din Mexic, în 2017, și am călătorit în străinătate, expunându-mă astfel întregii lumi a modelingului internațional și mi-am făcut o groază de conexiuni uimitoare.

L-am întâlnit pe Casey Bennett, proprietarul EDGEtv în 2017, pe când era sponsor principal și conducător al juriului evenimentului, iar spre surpriza și bucuria mea, după ce-am obținut al doilea loc în cadrul competiției internaționale, mi s-a oferit un job full-time de model și gazdă TV în cadrul unuia dintre cele mai populare show-uri ale canalului său, Bikini Destinations. De atunci m-am mutat în America și lucrez exclusiv pentru EDGEtv. Am prezentat show-uri în Miami, Tulum, Bahamas, Mykonos și Bali. Trăiesc o viață la care înainte puteam doar să visez… Uneori îmi vine să mă ciupesc ca să înțeleg cât de norocoasă și recunoscătoare sunt pentru tot ce am.

Ador provocările, iar schimbarea universului modelingului pentru televiziune este o provocare majoră. Una e să faci modeling pentru cameră și un cu totul alt lucru să vorbești și să iei interviuri unor oameni în fața camerelor. Eu sunt australiancă și e în firea noastră să vorbim repede. Tot timpul trebuie să-mi reamintesc s-o iau mai încetișor, să respir… – nu e o cursă și trebuie să mă concentrez pe mesajul către audiența noastra într-un mod cât mai potrivit. Sunt norocoasă să am în spate o echipă minunată, cu ani de experiență, care să mă ghideze în direcția bună și să se asigure că totul iese perfect. Nu mă înțelegeți greșit, mai am multe de învățat, dar iubesc fiecare pas din acest proces.

Pregătim o groază de lucruri uimitoare pe viitor. Alături de Casey Bennet am lucrat la noul nostru show pentru EDGEtv și Bikini Destination, în Maldive, împreună cu alte șapte superbe modele din toată lumea. Va fi ceva absolut EPIC!

Cu ce mă mai ocup în rest? Acum îmi iau licența în Sky Diving pentru a sări împreună cu doi dintre cei mai buni zburători cu wingsuit (n.r. costum de zbor cu aripi) din lume: Niccolo Porcella și Rudy Cassan — în Bora Bora, sperăm în viitorul apropiat, când lumea își va reveni la normal. Urmez și școala de actorie pentru a mă aventura în industria filmului. Se întâmplă multe în spatele scenei, aici în America — atât în ceea ce mă privește, cât și la EDGEtv, viitorul sună foarte incitant! Fiți pe fază…

Model: Casey Boonstra @caseboon

Hair & Makeup: Zee Clemente @zee.clemente.mua

TV Show: Bikini Destinations on EDGEtv @bikini.destinations @edgetvnow

Producție: Brian B Hayes @brianbhayes_photo

PR: Publish Pilot @publishpilot

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.