Cărți care te vor ajuta să trăiești o viață mai bună

Ai probleme cu banii, cu job-ul, cu sănătatea, cu viața ta socială sau cu relațiile de orice fel? Citește o carte bună, potrivită întrebărilor tale și s-ar putea ca problema ta să devină pe jumătate rezolvată. Pentru că, dincolo de imaginație, literatura înseamnă educație, terapie, schimbare.

SITUAȚIE

Ai probleme cu banii

CARTEA SALVATOARE

Arta productivității, de Jim Stovall

Poate soluția problemelor tale financiare stă ascunsă în spatele motivării, comunicării și modului cum îți implementezi punctele tari. Autor, jurnalist și speaker din sfera dezvoltării personale, Jim Stovall te ajută să faci o evaluare onestă pentru a avea o viață productivă.

SITUAȚIE

Vrei să trăiești mai sănătos

CARTEA SALVATOARE

Ceaiuri care vindecă, de Sarah Farr

Corpul tău nu funcționează prea bine, te simți slăbită, somnul tău nu e odihnitor, ai impresia că tot ce mănânci este nesănătos și, mai mult, nu te poți ține de programul de la sală? Nu pune și mai multă presiune pe tine decât există deja, mai bine începe cu ceva simplu, extrem de interesant și sănătos: învață să prepari ceaiuri!

Citește și: Cărţi: Despre feminism numai de bine

SITUAȚIE

Ai tot timpul îndoieli

CARTEA SALVATOARE

Decartează îndoielile cu Descartes, de Marie Robert

Marie Robert a chemat filozofi celebri, de la Montaigne la Simone Weil în vârtejul confuziilor, lacrimilor și supărărilor noastre. Această carte aduce confort tocmai lipsei de confort și ne ajută să zâmbim în fața îndoielilor.

SITUAȚIE

Ai nevoie de un model

CARTEA SALVATOARE

Eu voi fi ultima, de Nadia Murad, Jenna Krajeski, Amal Clooney

Trăim într-o societate cu atât de multe modele încât de cele mai multe ori nu avem niciun model. Descoperă viața Nadiei Murad, această voce feminină extrem de curajoasă, glasul fiecărui yazidit căzut victimă genocidului, al fiecărei femei abuzate, al fiecărui refugiat abandonat. Vei găsi în felul ei de a fi o putere pe care toate femeile o au ascunsă  bine…

Citește și: Cele mai bune filme, documentare, cărți și podcasturi despre modă

SITUAȚIE

Vrei pur și simplu o schimbare

CARTEA SALVATOARE

Schimbă-te și schimbă lumea, de Christophe André, Jon kabat-Zinn, Pierre Rabhi,

Matthieu Ricard

Patru înțelepți — un călugăr budist, un psihiatru, un agricultor filosof și un profesor de medicină — s-au reunit pentru a scrie această carte. Pornind de la problemele lumii contemporane, ei au discutat și au făcut schimb de numeroase idei și soluții. Apoi, fiecare a scris un capitol, rod al propriei experiențe, oferindu-ți idei de acțiune și sfaturi practice. Concluzia lor: Schimbându-ne vom schimba lumea!

De Bianca Dragomir

Fotografii: PR, Christin Hume pe Unsplash

Citește și: Aventuri literare: cărţi despre infidelitate

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.