August 2008

By  | 

Sexy Scarlett

Cu un album de debut, doua filme absolut provocatoare si o logodna – toate deodata -, putem spune fara rezerve ca Scarlett Johansson a descoperit reteta fericirii absolute.

Afla acum cata dragoste pune in ceea ce face, ce inseamna un suflet pereche si cat conteaza sincronizarea intr-o relatie.

Experimentul SEX incendiar

Cateva miscari tabu iti vor anima viata erotica si va vor pune pe amandoi pe jar!

Din fericire, a-ti largi aria de experimente sexuale nu inseamna musai folosirea unor “ustensile” gen bice sau lanturi (decat daca iti doresti neaparat astfel de experiente). Orice miscari sau pozitii diferite de cele pe care le-ati practicat pana acum au efect pozitiv asupra vietii voastre sexuale.

Coafuri sexy de vara

Luna asta ne mai relaxam, ceea ce inseamna ca nu e loc de coafuri care sa-ti consume energia. Lasa uscatorul deoparte si
aranjeaza-ti cositele in doi timpi si… patru feluri!

Doar o mancarime sau… o BTS?

Cand vremea se incalzeste, cresc si riscurile de a te irita acolo jos. Dar iritatia ar putea fi si un indiciu al unei afectiuni mai grave.

COSMO MAN: Dictionar de stil masculin

Nu prea stii cum sa te imbraci, iar daca te decizi sa te duci la shopping e ca si cum te-ai convinge sa pleci la razboi catre o moarte sigura! COSMO te ajuta sa pui la punct o garderoba care sa te reprezinte!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *