Amy Rebecca: Influencer, DJ & Fitness Model

Succesul nu este o linie dreaptă, iar Amy Rebecca știe acest lucru foarte bine dorindu-și din copilărie să atingă statutul celebrității în muzică, Amy a muncit din greu pe toate planurile, nelăsându-se descurajată de refuzuri sau casting-uri ratate. Însă nu știa pe-atunci că pasiunea ei pentru fitness și body-building, pe care o tratase mai mult ca pe un hobby, avea să îi deschidă drumul și către scenele de spectacol. Află mai multe despre povestea ei, mai jos.

Rețelele sociale oferă fetelor care aspiră la celebritate ocazia de a-și face, realmente, un nume, iar de cele mai multe ori tot ce ai nevoie pentru a atrage un număr mare de followers este aspectul potrivit, personalitate, stil și, deloc de neglijat, un dram de noroc. Fitness model profesionist, entertainer și deejay, Amy Rebecca este una dintre aceste fete frumoase, ambițioase și multitalentate, care mereu și-a dorit să devină, într-o zi, celebră.

Copil fiind, în Republica Dominicană, acesta a fost visul care a motivat-o să muncească din greu. A început să ia lecții de muzică la vârsta de 10 ani, lucru care i-a fost la îndemână și pentru că provine dintr-o familie de muzicieni, inclusiv câștigători ai prestigioaselor premii Latin Grammy. S-ar putea spune că are muzica în sânge și că acesta a fost începutul proiectului ei muzical actual, DJ Curvy. Însă în afară de această mare pasiune pentru muzică, lui Amy i-a plăcut mereu să meargă la sala de fitness, lucrându-și mușchii și tonifiindu-și corpul cu mândrie.

La început, n-a realizat că fitness modelling-ul va deveni o parte atât de importantă din viața ei profesională, tratându-l mai mult ca pe un hobby. La 18 ani, însă, a luat decizia îndrăzneață de a se muta la Los Angeles, pentru că își dorea cu adevărat să urmeze o carieră în muzică. Totuși, cam toată lumea pe care o întâlnea îi sugera să se apuce de modelling sau de actorie. A fost și anul în care Amy a început să participe constant la concursuri de body-building, câștigând titlul de campioană absolută la WBFF Beverly Hills în 2017. Nici nu este de mirare că fizicul ei impresionant a adus-o repede în atenția producătorilor muzicali de la Hollywood ajungând, astfel, să apară în videoclipurile artiștilor precum El Anillo (Jennifer Lopez), Swap Meet (Tyga), Heroine (Nick Monaco), In da bank (Famous Dex) și pe copertele unor prestigioase publicații, precum L’Officiel, FHM, Playboy, Maxim și Esquire America Latină.

Încă îndrăgostită de muzică, Amy a început să țină spectacole live, sub numele de scenă de DJ Curvy, în cluburi, la festivaluri și la evenimente muzicale speciale, colaborând, de asemenea, cu alți muzicieni și realizând featuring-uri împreună cu aceștia. Cât despre visul de a deveni celebră, Amy s-a bazat pe Social Media pentru a-și etala realizările și multiplele talente. Amy folosește Twitter, Facebook și Instagram pentru a ajunge la o bază de fani constantă ce însumează peste 100 milioane de oameni! Amy folosește platformele sociale pentru a-și promova proiectele de deejay-ing și fitness modelling, dar și pentru a onora diverse contracte de endorsement cu branduri influente precum OMAX, Pretty Little Thing și Fashion Nova.

Cum poate fi o singură persoană… bună la atât de multe lucruri? Trebuie să ai încredere în tine, ambiție, putere de muncă și să te duci încotro te poartă pasiunile tale, spune Amy Rebecca, care la numai 24 de ani, simte că poate deveni un model de urmat pentru multe dintre tinerele ei fane.

Fotografii: BRIAN B HAYES @BRIANBHAYES_PHOTO

Hair & make-up:Zee Clemente @zee.clemente

Garderobă:Hot & Delicious @hotanddelicious

PR:Publish Pilot @publishpilot

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.