Alina Eremia: Dezvăluiri 360

By  | 

Este, poate, cea mai celebră cântăreață din “noul val” de artiste autohtone și, cu siguranță, una dintre tinerele vedete cu cel mai mare succes pe rețelele sociale. Cu albumul de debut (sugestiv intitulat 360) Alina spune că își dorește să puncteze maturitatea profesională și personală la care a ajuns…

Vrând să verifice cum stau, de fapt, lucrurile, COSMO a supus-o unor întrebări fulger pe artista de numai 23 de ani, pe care îi împlinește pe 15 decembrie (la mulți ani, Alina!). Află ce nu-i place să fie întrebată, cu cine s-ar căsători și de ce îi place să fie blondă, din interviul 360 de mai jos!

MUZICĂ

Prima amintire care îmi vine în minte când mă gândesc la perioada LaLaBand

Castingul pentru serialul Pariu cu Viața, de unde s-a și format trupa LaLaBand. îmi amintesc că erau peste 800 de copii și încercam să ne dăm seama exact cum să facem față emoțiilor.

Cele câteva cuvinte care descriu cel mai bine noul meu album…

  1. a) Diversitate
  2. b) Emoție
  3. c) Creație
  4. d) Evoluție.

Un lucru ciudat care mi s-a întâmplat în timpul înregistrărilor…

Pentru piesa Îmi dai curaj (feat. Grasu XXL) am pus foarte multă presiune pe mine și am cautat în sentimentele mele până am ajuns la sursa adevarului. Am trecut prin toate stările, de la entuziasm la disperare, și chiar la neputință… și abia apoi am pus versurile pe hârtie, pentru că pur și simplu ele au curs.

Piesa de pe album care mă reprezintă cel mai bine…

Îmi este foarte greu să aleg pentru că majoritatea sunt scrise de mine. Ideea albumului a fost să mă prezint în fața publicului, 360. Toate piesele puse cap la cap sunt o reflexie a personalității mele, dar cea care îmi descrie starea din acest moment este În doi.

Momentul carierei mele de care sunt cel mai mândră…

Momentul în care abia începusem să cânt solo și a fost anunțat un concert în Republica Moldova — când am ajuns la fața locului concertul meu solo fusese sold-out, peste 1.000 de bilete.

Dacă aș partiacipa acum la audiții la Vocea României l-aș alege ca antrenor pe…

Citește continuarea materialului în editia de decembrie a revistei Cosmopolitan.

Text: Diana Colcer

Fotigrafii de Tibi Clenci

Styling: Amir Doboș

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *