Abonează-te la revista Cosmopolitan cu până la 20% reducere!

By  | 

Noul an îți aduce noi oferte de abonare! În 2019, poți achiziționa 12 ediții ale revistei Cosmopolitan cu doar 106 lei și 6 ediții cu 56 lei.

Cea mai vândută revista glossy pentru femei la nivel mondial, COSMOPOLITAN are 64 de ediții în întreaga lume. Acestea sunt publicate în 35 de limbi, distribuite în peste 100 de țări și au peste 45 de milioane de cititori pe ediție. Lansată în România în 1999, a devenit în scurt timp lider la nivel de audiență cu peste 83.000 de cititori pe ediție și un număr de peste 9.000 de copii vândute.

COSMOPOLITAN își inspiră cititoarele cu informații interesante legate de relații, fashion și beauty, sănătate și well-being, precum și cele mai hot noutăți din entertainment.

Revista poate fi achiziționată atât în format tipărit, de aici, cât și în format electronic, de aici.

*Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la [email protected]

Mai multe informații puteți găsi pe www.burda.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *