Profită de reducerea de 20% la abonamentul Cosmopolitan!

Cosmopolitan România se adresează tinerelor cu o viața socială activă, receptive la nou, interesate de cultivarea gusturilor și preocupate de menținerea unei vieți personale armonioase.

Ajutăm tinere independente și puternice să îmbunătățească fiecare aspect din viața lor, fie că vorbim de relații, sport, dezvoltare personală sau carieră. Oferim articole utile pentru orice femeie și inspirăm cu opinii solide despre subiectele sociale ale zilei.

Pentru a te asigura că nu pierzi nicio ediție a revistei tale preferate, abonează-te cu 15% reducere (pe 6 luni) sau 20% reducere (pe 1 an)! Abonamentele pe 6 luni includ 6 ediții ale revistei, iar cele pe 12 luni includ 12 ediții.

Abonamentele se livrează cu Poșta Româna și doar pe teritoriul României.

Accesează pagina produsului pe site-ul Burda.ro și află mai multe detalii.

 

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la [email protected]

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.