(P) Primul curs din cadrul Business Institute for Creative Industries, disponibil pe Molecule F

Molecule F lansează Business Institute for Creative Industries (BICI) by Mirela Bucovicean, o platformă de dezvoltare adresată tinerilor antreprenori ai industriilor creative, cu un prim modul intitulat Business of Fashion. Timp de 5 săptămâni, începând cu 12 martie, în fiecare marți seară la Qreator by IQOS, antreprenori, și nu numai, interesați de industria modei vor putea descoperi pașii catre un business sănătos alături de Mirela Bucovicean și invitații săi.

Dacă vă întrebați cu ce vine Business of Fashion nou, ei bine, raspunsul este destul de simplu: Mirela Bucovicean, modul ei unic de a transmite fiecare experiență trăită pe propria piele și propriul buget, de-a lungul timpului. Și ca  să vă deschidem apetitul pentru un business în modă, ca la carte, iată parte dintre subiectele abordate: Moda ca Reper Cultural și Social, Analiza Pieței și a Competitorilor, Producția, Canalele de Distribuție, Modele de Start-Up, Plan de Afaceri, sau Marketing & PR. Pentru a susține un ritm alert și de actualitate al informației prezentate, fiecare sesiune va prezenta un alt guest-speaker, expert în subiectul dezbătut.Acest prim modul propune șlefuirea ideii antreprenorului, construirea unei baze puternice pentru lansare, asimilarea unui model financiar potrivit dar și construirea unei rețele de suport compusă din persoane cheie pentru lansarea unei afaceri cu un potențial crescut de reușită.

Cu lansarea Business of Fashion, BICI by Mirela Bucovicean pornește un lung șir de oportunități de dezvoltare destinate tinerilor antreprenori ai industriilor creative care doresc să construiască un viitor măreț pentru industria modei.

O inițiativă susținută de Samsung România.

#BICI #BICIbyMB #BusinessofFashionbyMB #MirelaBucovicean #Antreprenoriat

Vrei să fii BICI? Vino la primul curs din cadrul Business Institute for Creative Industries!

Despre Mirela Bucovicean

29 de ani experiență în 9 industrii diferite și mai mult de 13 domenii aprofundate costituie o bază solidă de cunoștințe pentru Mirela Bucovicean, desemnată de 4 ori una dintre cele mai puternice 200 de femei în business de către Business Magazine și câștigătoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat.

În 2010, Mirela Bucovicean a pus bazele Molecule-F.com, prima platformă de promovare și comercializare a produselor realizate în exclusivitate de designeri români. De la începuturi Molecule F s-a situat ca trendsetter și un concept bine împământenit. În mai puțin de un an de la înființare a devenit o revelație în lumea modei românești și un benchmark al industriei, fiind considerat și astazi un etalon. În modă lucrează din 1990 în calitate de antreprenor, adăugând în paralel experiența în domeniul advertisingului, media, marketing, vânzări, dezvoltare online, comunicare, acest amalgam de cunoștințe făcând din Mirela Bucovicean un mentor pentru noile generații de antreprenori ce își doresc să construiască un viitor profitabil.

Mirela Bucovicean este un om de business, altfel spus, acel om de business care se autodepașeste părăsind în permanență zona de confort dezvoltând idei out of the box în perioade care pentru alții pot fi riscante, urmărind cu atenție nevoile pieței. Cheia succesului ei profesional este ca în fiecare zi are așteptări mai mari de la ea, nu se oprește atunci când intervine succesul de moment, este curioasă, caută soluții și răspunsuri și dă mereu ceva înapoi comunității.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.