Stylingul COSMO ajunge pe catwalk, la prezentarea colecției de vară Modivo și ePantofi.ro

La sfârșitul lunii martie, Modivo și ePantofi.ro au pus în scenă Supervision Fashion Show — un eveniment online unic, o prezentare de modă realizată în co-branding, în care noile colecții Modivo și ePantofi.ro pentru primăvară-vară 2021 au fost integrate în lookuri ultra actuale, pentru a ilustra tendințele sezonului în viziunea stiliștilor de la unele dintre cele mai prestigioase reviste de modă din Europa.

Dar partea de care nu putem ascunde că suntem foarte mândri este că Amir Doboș, Fashion Director la Cosmopolitan, a fost singurul stilist din România a cărui propunere de look a fost prezentată live, pe catwalk. Iată look-ul în chestiune mai jos:

Top cu guler pe gât, Guess; vestă matalasată, Max Mara; pantaloni trei sferturi, Marella; ceas, Octea Lux, Swarovski; cercei, Patrizia Pepe; geantă, Joop; sandale, Furla. Toate produsele care compun lookul propus de COSMO pot fi achiziționate de pe site-ul www.modivo.ro.

În prezentarea de modă Supervision Fashion Show, care este în continuare disponibilă pentru vizionare aici, dar și pe canalele de socializare și pe YouTube, modele au defilat într-un decor care a apelat la diapozitive cu imagini inspirate de natură pentru a ilustra într-o manieră senzorială spiritul liber, efervescent și avid de schimbare al acestei colecții. Dinamismul vântului și al apei în continuă mișcare a fost completat de peisaje bucolice și imagini de pe malul mării, cu nisip sclipitor și valuri înalte, în vreme ce ținutele Modivo și ePantofi.ro ne-au purtat într-o călătorie estetică interesantă, în care brandurile de modă precum Hugo Boss, Liu Jo, Tommy Hilfiger sau Patrizia Pepe au conturat, în lookuri accesibile și fashionable, viziunea stiliștilor pentru noul sezon.

Așadar, care sunt tendințele de care trebuie să ținem cont în acest sezon? Ținutele monocrome, precum costumul de o singură culoare completat cu sandale grele, și nuanțele pastelate, precum albastru, roz și bej nu trebuie să lipsească din garderobele fashionistelor. În același timp, introducerea eclectică de elementele sporty, din zona athleasure, a condimentat aparițiile fashion: efectul clasic, cuminte, creat de pantalonii scurți purtați cu un top într-o nuanță deschisă a fost „temperat” cu ajutorul accesoriilor precum cizmele de cauciuc înalte și un bucket hat în stilul streetwear. Accentele boho reperezintă, de asemenea, o tendință pe care trebuie să  avem în vedere în acest sezon — volanele, coșurile de răchită și sandalele subtile, vor fi perfecte pentru vară.

Modivo Supervision Fashion Show

Supervision Fashion Show prezentat de Modivo și ePantofi.ro a arătat și faptul că abordarea hibridă a modei — în care detaliile ultra feminine și elegante se împletesc armonios cu cele funcționale și sporty, și în care stilul business casual primește o infuzie de elemente eclectice ultra moderne — reprezintă una dintre tendințele contemporane majore, în ton perfect cu vremurile actuale și cu experiențele noastre cotidine.

Modivo Supervision Fashion Show

Citește și Ce impact are TikTok asupra modei?

Foto: © Modivo

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.