Ajută-ți prietenii să-și organizeze biblioteca cu serviciul de ridicare cărți la domiciliu

Te-ai gândit vreodată cât de mult te poate ajuta serviciul de ridicare cărți de la domiciliu?

Chiar dacă zăpada se lasă așteptată și anul acesta, sărbătorile se apropie cu pași repezi. Bradul va fi împodobit curând, lista cu rețete pentru mesele festive este pregătită, iar cadourile de toate felurile vor aduce, cu siguranță, multe zâmbete.

Cadouri care creează amintiri

Pentru mai toți membrii familiei ai reușit să alegi daruri care, nu numai că sunt utile, dar care o să le aducă aminte și de relația specială pe care o aveți. Cu prietenii, situația stă diferit, iar lucrurile devin puțin mai complicate. Îi cunoști destul de bine pe toți și, pe unii dintre ei încă îi surprinzi cu lucruri simpatice, împachetate în hârtie lucioasă. Dar pe ceilalți nu-i mai poți mulțumi așa ușor. Aceștia își doresc cadouri experiențe, ceva cu adevărat neașteptat, ceva care nu trebuie împachetat în hârtie.

Dacă ai prieteni care sunt pasionați de lectură și de tot ce înseamnă cărți, fie ele vechi sau noi, un cadou-experiență ideal ar putea fi să-i ajuți cu organizarea bibliotecii personale. Pe lângă vouchere cu reduceri la diverse librării, aceasta ar putea fi o experiență cu adevărat unică pentru voi. Și, dacă sunt sceptici sau spun că nu au nevoie de ajutor, îi poți convinge cu următoarele motive:

 • veți petrece un pic de timp de calitate împreună;

 • nu se vor mai enerva niciodată că nu găsesc volumul din care vor să-și noteze diverse citate, și asta va fi datorită modelului de organizare;

 • pot scăpa de volumele dublate, cărțile vechi, manuale școlare sau titluri care nu mai prezintă interes;

 • nu le va mai fi rușine cu dezordinea din bibliotecă atunci când vor avea musafiri;

 • îi puteți ajuta cu o recomandare în ceea ce privește serviciul de ridicare cărți de la domiciliu.

Ridicare cărți de la domiciliu, serviciul care te ajută oricând ai nevoie

Dacă prietenii pasionați de lectură sunt de acord să-i ajuți la organizarea bibliotecii și a rafturilor pline cu cărți, poți să le povestești de echipa https://cumparcarti.ro/, care îi poate ajuta prin serviciul de ridicare cărți de la domiciliu.

Cine sunt, mai exact, cei de la CumparCarti.ro? Sunt o echipă de experți, cu 12 ani experiență în domeniul comerțului și colectării de cărți. Prietenii din București ori din Ilfov, care au nevoie de lichidarea bibliotecii proprii, a unei biblioteci primite moștenire sau care, efectiv, își doresc să protejeze mediul înconjurător și vor să ofere o a doua șansă cărților, pot apela imediat la specialiștii. Care sunt beneficiile:

 • experții vor evalua cărțile gratuit, fără alte taxe;

 • deplasarea acestora la domiciliul vostru este gratuită;

 • plata se face pe loc;

 • sunt preluate atât volume vechi, cât și cărți noi;

 • se acceptă titluri din domenii diverse: limbi străine, dezvoltare personală, beletristică, psihologie, istorie, astronomie, și altele;

 • lichidarea bibliotecii, precum și transportul, sunt gratuite.

Pentru lichidare și ridicare cărți de la domiciliu, prietenii pot apela specialiștii în domeniu

Procedura este extrem de simplă. Tot ce au prietenii tăi de făcut este să contacteze experții care se ocupă de colectarea cărților pe email, la următoarea adresă: [email protected] sau la numărul de telefon 0724.329.818.

Așa că, dacă anul 2020 a fost unul diferit, de ce să nu fie și cadourile la fel? Surprinde-ți prietenii pasionați de cărți cu ceva inedit, cu un cadou experiență care vă va aduce împreună și vă va ajuta să creați amintiri unice. Și nu uita să le recomanzi serviciul de ridicare de cărți de la domiciliu, care, cu siguranță, îi va ajuta să aibă o bibliotecă ordonată și aerisită. De unde mai pui că pot intra în 2021 și cu niște bani în plus!

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.