Răsfăț total: ritual Spa la tine acasă

Scapă de stres și relaxează-te cu un ritual Spa în confortul casei tale.

Contextul actual te determină să restrângi vizitele în centrele de înfrumusețare, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la răsfățul unui ritual Spa. Pune-l în scenă chiar la tine acasă, folosind două produse din gama Epoch de la Nu Skin.

Starea de bine este esențială pentru imunitate, spun specialiștii în sănătate, deci iată un motiv în plus să te răsfeți tot mai des cu un ritual Spa total. Și unde-i mai bine (și mai sigur) ca acasă la tine, unde te poți bucura în tihnă de două formule uimitoare pentru ten, trup, dar și… suflet: masca facială Epoch® Yin and Yang și nămolul pentru ten și corp Epoch® Glacial Marine Mud® de la Nu Skin.

Datorită eforturilor unor etnobotaniști de top, gama de produse Epoch® valorifică cunoștințele și tradițiile nemuritoare ale culturilor indigene din întreaga lume, adaptându-le lumii moderne și materializându-le într-o gamă de produse pentru față și întregul corp.

ritual spa

Tratament facial cu Masca Epoch® Yin and Yang

Vremea tot mai rece înseamnă ten uscat, exces de celule moarte și piele cu aspect tern. Pentru ca fața ta să-și regăsească echilibrul, te poți bizui pe o mască special formulată pentru a detoxifia și hrăni pielea în profunzime, dezvăluindu-i atât strălucirea interioară, cât și exterioară și inducând o stare de relaxare și echilibru interior: Masca Epoch® Yin and Yang Mask, care combină două beneficii esențiale – detoxifiere și hrănire – pentru un aspect luminos, sănătos și proaspăt, datorate asocierii unor ingrediente atent selectate, cu puteri uimitoare.

Extractul din floarea de porțelan (Hoya Lacunosa), obținut într-un mediu agricol controlat, oferă pielii un aspect mai delicat și o textură catifelată, în timp ce caolinul și pudra de cărbune (amestec de agenți absorbanți) activează cărbunele microîncapsulat cu ajutorul unui masaj delicat pentru detoxifierea pielii, iar parfumul de iasomie sambac, o floare incredibil de aromată utilizată tradițional în China, contribuie la atingerea unui stări superioare de liniște interioară și relaxare.

ritual spa

Cum se folosește Masca Epoch® Yin and Yang

Aplică prin masaj un strat uniform pe tenul curat și uscat, pentru a activa cărbunele microîncapsulat, adică până când culoarea formulei se schimbă din alb în gri. Lasă masca pe față cel mult 10-15 minute, apoi clătește cu apă călduță din abundență. Folosește masca o dată sau de maxim două ori pe săptămână, atunci când pielea ta are nevoie de hrănire și/sau detoxifiere suplimentară.

RITUAL SPA RESPONSABIL. Starea ta de bine este incredibil de importantă, dar la fel este și responsabilitatea pentru planetă. Iar masca Epoch Yin and Yang Mask a fost creată în acest spirit. Recipientul este fabricat din plastic reciclat 38% după consum (PCR), ceea ce înseamnă că fiecare pachet prezintă un aspect și o senzație unică. Totodată, extractul din floare de porțelan (Hoya Lacunosa) în formula sa, este obținut printr-un mediu agricol controlat (CEA), o abordare a domeniului agriculturii pe baza tehnologiei într-un mediu închis, ce asigură trasabilitatea și sustenabilitatea de la sămânță la soluție. De altfel, toate produsele Nu Skin ce prezintă cel puțin un ingredient CEA sunt marcate cu logo-ul Groviv. Nu în ultimul rând, o donaţie de 0,25 $ pentru fiecare produs Epoch® vândut este direcționată către fundaţia Nu Skin Force for Good Foundation®, o organizaţie non-profit dedicată creării unei lumi mai bune pentru copii prin îmbunătăţirea vieţilor oamenilor, continuarea culturilor indigene şi prin protejarea mediilor fragile înconjurătoare.

Tratament total cu Epoch® Glacial Marine Mud®

Pentru ca ritualul tău de frumusețe și relaxare să fie complet, gama Epoch conține și un produs hibrid, pentru uz facial și corporal, care ajută la atragerea impurităților de pe piele, îndepărtează celulele moarte și hrănește pielea cu un amestec concentrat de minerale benefice pielii, printre care și zinc. Nămolul Epoch® Glacial Marine Mud® este rafinat printr-un proces exclusiv de omogenizare pentru a obține un nămol care absoarbe foarte bine, cu o consistență perfectă.

Extractul de argilă marină/nămol marin glaciar este obținut dintr-un estuar glaciar îndepărtat, aflat în nord-vestul Pacificului (Canada) absoarbe impuritățile din piele (murdărie, celule moarte, ulei în exces) și toxinelor fără a-i perturba echilibrul și fără a afecta umiditatea naturală a acesteia. Mărimea particulelor sale fine îi sporește puterea de absorbție și îi asigură o consistență ideală, purificând și catifelând pielea.

Formula acestui nămol magic înglobează peste 50 de minerale benefice pielii precum cupru, care ajută la îmbunătățirea rezistenței pielii, reducând fragilitatea acesteia; zinc – ajută la modularea producției de ulei și, de asemenea, ajută la recondiționarea pielii; magneziu, o componentă necesară a ciclului natural de energie a pielii, precum și argint, care susține activitatea antimicrobiană a pielii.

ritual spa

Cum se folosește Epoch® Glacial Marine Mud®

Aplică un strat generos de nămol pe piele, evitând zona gurii și conturul ochilor. Așteaptă timp de 15 – 20 de minute pentru ca nămolul să se usuce sau până ce capătă o culoare aquamarin deschisă. Clătește cu apă călduţă din abundenţă. Folosește nămolul Epoch® Glacial Marine Mud® de două sau trei ori pe săptămână în cadrul ritualului tău de frumusețe. Și, atenție, nu depozita produsul la temperaturi sub 0° Celsius, pentru a nu-i afecta consistența. De asemenea, fii atentă atunci când aplici și clătești pielea după folosirea nămolului, acesta poate păta hainele, prosoapele și alte țesături.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.