(P) World Class deschide Sudului, cel de-al 14–lea club

Tocmai de aceea, compania trece prin schimbări continue, care au la bază chiar misiunea ei: dorinţa de a transforma cluburile World Class în locuri în care toţi românii vor să petreacă timp după casă şi muncă, iar fitness-ul să fie o alegere constantă şi naturală în vieţile lor.

În luna mai, World Class continuă să vină tot mai aproape de tine. În Berceni, chiar la Piaţa Sudului, se deschide un nou club: World Class Sudului. Aceste este al 11 lea club din Bucureşti şi al 14 lea din ţară. Pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, noul club pune la dispoziţia viitorilor clienţi studiouri de aerobic şi cyling (cu 30 de biciclete), o sală dotată cu aparate de ultimă generaţie şi cele mai noi echipamente funcţionale – de la TRX, SYNRGY 360, ViPR, Core Bag sau Bulgarian Bag.

Serviciile sunt de cea mai înaltă calitate, personalul extrem de bine pregătit, iar echipamentele de ultimă generaţie. De acum, nu vei mai avea nicio scuză să nu faci sport şi să nu ai grijă de sănătatea ta, pentru că sala va fi aproape de casa ta. 

Mai multe detalii despre World Class Sudului găseşti pe www.worldclass.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.