(P) World Class deschide al doilea club de fitness în Cluj-Napoca

Anul 2014 a fost unul plin de schimbări pentru companie, iar aceste schimbări au început chiar cu misiunea ei proprie. Misiunea reflectă acum dorinţa de a transforma World Class într-un loc unde toţi românii să îşi dorească să petreacă timp în afara casei şi a locului de muncă, iar fitness-ul să fie o alegere constantă şi naturală în vieţile lor.

Dupa 6 ani de activitate în Cluj şi peste 2500 de membri activi în clubul din Iulius Mall, World Class a decis că este timpul pentru lansarea unui al doilea club. 

Noua locaţie din Polus Mall propune clujenilor din această regiune un loc ideal pentru antrenament cu 22 aparate cardio, peste 50 de aparate forţă, 35 biciclete de cycling dotate cu sistem Activio şi zonă special amenajată pentru antrenamente funcţionale (Queenax, TRX, Kettlebell etc.), iar toate acestea într-un spatiu de 1500 m2. 

World Class va aduce bineînţeles şi celebrele sale programe gândite de specialişti şi oameni cu experienţă internaţională. Nu vor face excepţie nici BODYPUMPTM, CXWORXTM, BODYCOMBATTM, GRITTM STRENGTH sau GRITTM PLYO, prin parteneriatul World Class în exclusivitate cu Les Mills, cel mai mare creator de programe de antrenament din lume.

Şi în această nouă locaţie, World Class va pune la dispoziţia iubitorilor fitness-ului o echipă de oameni entuziaşti şi bine pregătiţi, echipă ce îşi propune să aducă rezultate clujenilor, un loc de socializare şi motivaţia atât de necesară pentru a duce un stil de viaţă mai sănătos.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.