(P) Vita Energy – energie pentru o stare de sănătate perfectă

Va da dovadă cocteilul Vita Energy de competitivitate cu alte mijloace pentru pierderea greutății? Cei mai mari nutriționiști și specialiști din regiune discută acest lucru.

 

Grija pentru siguranța produselor Vita Energy nu se limitează la achiziționarea de ingrediente neprelucrate. Ea începe din prima etapă, când compoziția și formula aditivilor sunt considerați. În același timp, grupurile corespondente de oameni de știință, dezvoltatori, departamentul care se ocupă cu siguranța produsului, și departamentul de acte regulatorii verifică dacă toate ingredientele propuse sunt lipsite de pericole. Niciunul din ele nu ar trebui să fie interzis în lume sau la nivel regional.

 

  • Ingredientele finale ale produsului și eticheta sunt verificate și evaluate de o echipă internă de experți sau de către avocați pentru a asigura alinierea completă cu cerințele guvernului.
  • Nu există alergeni și conservanți artificiali în ingrediente. Etichetele indică cu acuratețe informația despre proprietățile nutriționale ale produsului.

Abordarea standardizată pentru producerea Vita Energy și selectarea atentă a componentelor în concordanță cu rețeta standardizată, garantează producția unui produs de calitate pentru pierderea greutății.

 

Eficiența suplimentelor este de asemenea confirmată de către specialiști.

Nutriționist, gastroenterologist

– Într-adevăr, cocteilurile conțin componente active pentru arderea greutății, inclusiv compuși din proteină naturală – peptide. Ei afectează metabolismul, permițând să arzi mai multe calorii în mai puțin timp. Avantajul de a lua asemenea compuși de peptide este că ei contribuie la pierderea greutății fără efort fizic excesiv.

Un alt specialist în nutriție, ale cărui studii formează baza mai multor cărți în privința nutriției sănătoase, aduce argumentul că valoarea noului cocteil este aceea că el conține cantitatea optimă de proteine de care are nevoie corpul pentru a funcționa cum trebuie.

– Proteina este materialul principal pentru a construi țesutul muscular. Mușchii consumă majoritatea carbohidraților. Asta înseamnă că cu cât masa musculară este mai mare, cu atât mai bine corpul lucrează, folosind celulele de grăsime stocate ca nutriție. Proteina din Vita Energy este de calitate foarte bună; proteina din zer de lapte este o formă de proteină purificată obținută prin ultrafiltrare. Nu conține grăsime și colesterol, are proprietăți restauratoare și stimulante.

Al doilea tip este izolatul proteic, o substanță obținută în timpul celor mai complicate reacții chimice. Conține un număr record de aminoacizi și este rapid absorbită de corp.

Este de asemenea important că acest cocteil Vita Energy poate fi folosit singur sau împreună cu programe de pierderea greutății, înlocuind una dintre mese. Astăzi, pierderea în greutate a devenit mai ușoară ca niciodată.

 

2 comentarii
  1. Stimata d-na Cristina Candea,
    Pentru ca ati scris acest articol, ne puteti spune si noua cine sunt acesti „cei mai mari nutriționiști și specialiști din regiune” si in ce institutie medicala sau de cercetare profeseaza? Poate ne puteti da macar numele „specialistului în nutriție, ale cărui studii formează baza mai multor cărți în privința nutriției sănătoase” pe care il invocati in articol.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.