(P) Vara asta slabesti cu NutriShape!


Ai vrut să ai un corp care să îi facă pe toţi să te complimenteze, însă vara a început deja şi nu ai reuşit să îţi atingi obiectivul propus. „Mă voi strădui mai mult pentru vara viitoare”, îţi spui, însă timpul nu este pierdut! Acum este momentul perfect pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Din păcate, îţi e greu să te motivezi şi nici nu eşti prea sigură care sunt alimentele şi exerciţile fizice potrivite pentru tine. Aici intervine NutriShape!

 
Specialiştii în nutriţie înţeleg că fiecare persoană este diferită, deci te pot ajuta să găseşti un sistem de referinţă potrivit ţie, care să te conducă spre atingerea obiectivelor cât mai rapid.
Astfel, vei crea împreună cu aceştia o dietă personalizată, adaptată stilului tău de viaţă, vei afla diferite metode de slăbit în concediu şi, foarte important, vei primi suport continuu pentru menţinerea motivaţiei prin tehnici NLP.
Aceste tehnici reprezintă programarea neuro-lingvistică, un instrument de necontestat în atingerea obiectivelor, indiferent de natura lor. Creată în jurul anului 1976, a fost considerată un progres important în psihoterapie şi consiliere. Obiectivul său este de a descoperi şi modifica structurile care iau naştere din interacţiunea dintre creier, limbaj şi mediul înconjurător. 
 
Pentru început, se va identifica procentul de ţesut adipos, masa musculară, indicele de masă corporal şi metabolismul bazal, apoi va trebui să completezi un scurt chestionar care să edifice tendinţele şi istoricul tău ponderal şi alimentar. Urmează stabilirea obiectivelor, discutarea unui set de reguli generale şi personalizarea unui plan de dietă.
 
Vor avea loc consultaţii săptămânale prin care progresul tău va fi evaluat, iar dieta va fi schimbată sau adaptată dacă va fi nevoie. De asemenea, vei primi consiliere şi vei dobândi cunoştinţe generale de nutriţie. 
Când obiectivul tău a fost atins, se vor stabili indicaţii pe termen lung care să te ajute şi în continuare, iar consilierea va continua şi după finalizarea programului, însă ocazional.
În aşa fel, vei atinge greutatea optimă, te vei menţine pe termen nelimitat, vei avea un stil de viaţă mai sănătos şi, nu în ultimul rând, vei avea mult mai multă încredere în tine.
Iar dacă ai nevoie de un motiv în plus pentru a apela la ajutorul NutriShape, avem o veste bună pentru tine: fiecare kilogram de care ai scăpat îţi aduce reduceri! Găseşti mai multe informaţii despre promoţia verii pe site-ulNutriShape.
 
Tu ce mai aştepţi? E atât de uşor să obţii silueta perfectă!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.