(P) Trendurile primăvară-vară 2021: Adaptează bijuteriile vechi la timpuri noi

O ținută accesorizată cu gust este, fără îndoială, o ținută memorabilă. Pe multe dintre noi, însă, cutia cu bijuterii, deși abundă în cercei, broșe și ceasuri, nu ne mai inspiră. Ne uităm confuze printre toate accesoriile și, după minute bune de cercetare, ajungem la aceeași concluzie dezarmantă: „Nu am nimic potrivit pentru ținuta de astăzi”.

Dacă te-ai regăsit în cele de mai sus, atunci și următoarele rânduri sunt pentru tine. Există o soluție a acestui blocaj fashionist (și nu, nu e întotdeauna cumpărarea de piese noi încontinuu), soluție pe care ți-o oferim în acest articol. Piesele din sezoanele trecute, bijuteriile vintage și cele cu valoare emoțională își pot găsi loc atât în ținutele de zi cu zi, cât și în cele elegante. Secretul este să încerci să le vezi cu alți ochi.În cele ce urmează, am expus concret cum poți integra bijuteriile vechi la trendurile noi din sezonul de primăvară vară 2021. Iată doar câteva din întrebările la care vom răspunde clar:

  1. Care sunt noutățile acestui an în materie de tendințe de accesorizare?
  2. Ce idei de pe podiumurile internaționale poți să le aplici imediat, fără a avea un buget prea mare?
  3. Cum să fii extravagantă, să ieși în evidență cu ajutorul accesoriilor?
  4. Ce accesorii merită încă o șansă și care sunt expirate deja?

Așadar, la finalul articolului o să știi sigur care sunt bijuteriile (din colecția ta și nu numai) cu care vei fura toate privirile în lunile ce urmează.

Colecțiile anului 2021 și curajul de a trăi altfel

Unul dintre multele lucruri pe care l-am învățat de la ultimul an pandemic este tocmai faptul că trendurile cu adevărat valoroase și eterne sunt simțul estetic și bunul gust. Iar pe acestea, o persoană pasionată de fashion nu le va pierde niciodată, nici când atunci se anulează toate paradele de modă și nici atunci când singurul drum pe care îl parcurge zilnic este cel dinspre dormitor spre bucătărie, în limitele propriei locuințe.

Cu toate acestea, în încercarea noastră, a tuturor, de a ne reconecta și de a ne simți unii mai aproape de ceilalți, aruncăm un ochi peste noile colecții ale marilor case de modă și ne lăsăm impresionați de ce vedem.

Colierele cu mini gentuțe ca pandantiv, cerceii asimetrici și brățările supradimensionate din colecții precum cele de la Dolce&Gabbana, Versace sau Valentino converg toate într-un punct comun – dorința de libertate. Pentru că bijuteriile sunt forme ale artei a căror forță de expresie nu o poate opri nici măcar pandemia, designerii din întreaga lume și-au transpus imediata nevoie de exteriorizare și de exterior în piese curajoase, îndrăznețe, vii și masive. În 2021 nu mai este loc de rezerve. În 2021 sperăm să experimentăm tot ceea ce ne-a fost furat din 2020, chiar dacă o să fim nevoiți să o facem tot prin arta frumosului, din propriile noastre case.

Și, pentru că elementele sclipitoare, deosebite și neobișnuite vor fi la mare căutare în acest an, te invităm să îți lustruiești piesele vintage, colierele grele și cerceii cu pietre prețioase.

Fără jumătăți de măsură – îndrăznește

În 2021 chiar nu mai este loc de frica și rușinea de a fi tu însăți, mai ales atunci când acest lucru înseamnă să întorci priviri pe oriunde mergi. Dacă ai ezitat vreodată să cumperi sau să porți ceva din teama de a nu fi prea bold, atunci crede-ne că nu există moment mai bun decât acesta să fii bold în stilul și cu eleganța ta caracteristică.

colier le'ador

Nimic nu îți poate scoate decolteul și gâtul mai bine în evidență decât un colier potrivit. Cele mai apreciate la moment sunt colierele supradimensionate. Fie că optezi pentru modelele arhicunoscute cu zale imense de aur sau argint, fie că te oprești la un colier lung, dar care se face remarcat printr-un pandantiv greu, cu siguranță nu o să dai greș.

le'ador colier argint

O altă opțiune pe care merită să o iei în calcul este suprapunerea mai multor coliere. Alege materiale complementare, lungimi diferite și elemente care să nu se respingă estetic și voilà, ai o compoziție care nu va trece neobservată. Dar, bineințeles, dacă nu te simți inspirată, poți opta direct pentru un colier dublu, triplu, pe care elementele și lungimile sunt perfect ajustate direct de producător și designer.

le'ador colier vintage

Primăvara fără culoare nu există

Da, auriul reflectorizant și argintul metalic sunt frumoase, dar acestea devin impecabile atunci când sunt în complementaritate cu alte culori vibrante. Ieși din zona clasică a metalelor prețioase și explorează culorile emailului, sidefului sau ale pietrelor prețioase. Ai fi surprisă de cât de bine îți poate pune în evidență încheietura o brățară ale cărei culori să contrasteze cu cea a pielii tale.

Credem că este inutil să mai vorbim despre magia pe care o pot face cerceii potriviți pentru strălucirea generală a feței tale și mai ales a ochilor tăi. Îți lăsăm doar o sugestie de culoare pe care o vedem perfectă pentru ochii albaștri.

le'ador cercei

Nu uita de elementul final și piesa de rezistență

Accesorizarea nu este doar despre cerceii potriviți și colierele cele mai interesante. Accesorizarea este despre a căuta mereu elementul cheie și de a direcționa privirile spre acesta. Dacă ai fi un tablou, de unde ar începe privitorii să te analizeze?

Nu ai avea niciodată un răspuns la întrebarea de mai sus, dacă nu ai oferi unui obiect din ținuta ta rolul de piesă de rezistență. Tot ce trebuie să faci este să alegi o culoare contrastantă, o formă neobișnuită sau un material mai strălucitor decât restul ținutei.

Un element cheie perfect pentru o multitudine de ținute poate fi o broșă inspirat aleasă. Lasă-ți imaginația să zboare.

le'ador brosa bijuterii

Sursă foto: leador.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.