(P) Tablouri surpriză, de Ziua Îndrăgostiților, pentru partenerii de shopping din AFI Cotroceni

Clienții AFI Cotroceni, surprinși joi în mall alături de partenerii de shopping, au avut parte de un spectacol de pictură oferit de artistul Liviu Săndulache, fost semifinalist Românii au talent. Oamenii au asistat la un moment de pictură cu mâinile oferit de tânărul Liviu Săndulache, iar patru dintre ei au câștigat tablouri făcute pe loc de artist, pentru ei și partenerii lor de shopping.

Devenit cunoscut după ce a ajuns în semifinala Românii au talent și a uimit o țără întreagă cu talentul său, Liviu Săndulache a fost prezent joi, de Ziua Îndrăgostiților, în cel mai mare mall din România pentru a oferi spectacol prin pictură.Artistul a pictat cu mâinile un tablou de mari dimensiuni, prin tehnica speed painting, ilustrând în el o parte din arhitectura reprezentativă AFI Cotroceni.

Ulterior, iubirea a fost sărbătorită. În urma unei tombole la care oamenii au răspuns în număr mare, patru clienți au fost trași la sorți de către Liviu Săndulache și au primit tablouri cadou, făcute pe loc, pentru ei și partenerii lor de shopping.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.