(P) Grace Couture Cakes lansează două noi game de prăjituri: Éclair Affair și Tartes Bar

Atelierul de cofetărie Grace Couture Cakes lansează două noi game de prăjituri, Éclair Affair și Tartes Bar, care completează portofoliul dulciurilor pentru evenimente speciale și clipe de răsfăț alături de cei dragi. Care este însă secretul pentru a te bucura, guilt free, de o prăjitură? 

„Noi nu credem în plăceri vinovate, ci în mici răsfățuri asumate. Atunci când transformi prăjitura într-un moment pe care îl savurezi cu bucurie, cu toate simțurile, dispare orice sentiment de „vinovăție”. Indiferent dacă alegi mereu aceeași prăjitură, din ingredientele preferate, sau îți dorești să descoperi gusturi noi, surprinzătoare, cel mai important este să savurezi momentul”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Singurul atelier de cofetărie couture din România ia plăcerea clienților săi în serios, dezvoltând constant game de produse sau creând noi rețete în gamele sale clasice. Astfel,Éclair Affair și Tartes Bar introduc în portofoliul Grace Couture Cakes o colecție de zece ecleruri și una ce cuprinde șase tarte speciale. Noile produse pot fi comandate individual  sau introduse în candy bar sau mixul de prăjituri pentru nuntă, botez sau alt eveniment special.

„Dezvoltăm constant gama de produse, introducem gusturi și texturi noi, astfel încât desertul este transformat într-o călătorie a simțurilor, în care poți descoperi arome speciale din întreaga lume, transpuse în prăjituri rafinate”, adaugă Alina Sudriu, Grace Couture Cakes.

În această vară vei face cu siguranță o pasiune pentru colecția Éclair Affair de la Grace Couture Cakes, o adevărată aventură în zece capitole delicioase: Coffee Cream, Strawberry Crunch, Gold Vanilla, Hazel Gianduja, Cherry-Blueberry, Pistachio Fruits, Coconut Dream, Chocolate Mood, Raspberry Blush și Caramel Cream.

Cele șase noi rețete de tarte din colecția Tartes Bar sunt construite în jurul unor ingrediente speciale, precum vanilia de Madagascar, Yuzu, fructe de pădure, fistic, Gianduja și ciocolată belgiană. Astfel, tartele Vanilla Bloom, Yuzuness, Velvet Crunch, Pistachio Marble, Rouge Bliss, Gianduja Passion, promit o adevărată călătorie a simțurilor, fiind alegerea perfectă pentru momentele în care îți dorești să evadezi.

Fiecare colecție dezvoltată în atelierul Grace Couture Cakes prinde viață după un proces complex, care durează câteva luni de zile: cercetare, selectare furnizori, testare rețete și, abia atunci când produsul este impecabil, decorul ideal prinde contur. „Suntem cei mai duri critici ai noștri, și încercăm să fim cu fiecare nouă colecție mai buni, convinși că perfecțiunea stă în detalii”, Alina Sudriu, Grace Couture Cakes. Fie că este vorba de „coaja” perfectă de éclair, de consistența ideală a cremei sau strălucirea de oglindă a ganache-ului, Grace Couture Cakes a dus fiecare etapă a procesului de producție la rang de artă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.