(P) Despre lenjerie intimă și cele 3 reguli de stil ale încrederii în sine

Din ce în ce mai multe studii au arătat că o lenjerie intimă bine aleasă crește încrederea în sine a unei femei. Însă pentru asta, piesele pentru care ai optat trebuie să se așeze perfect, să-ți ofere un sentiment de confort și să-ți avantajeze silueta. În caz contrar, chiar și cea mai frumoasă lenjerie intimă va avea un efect opus.

Așadar, urmează acești trei pași data viitoare când alegi piesele de lenjerie intimă.

1) Renunță la orice îți scade încrederea în sine

Pentru că lenjeria intimă nu este vizibilă, devine surprinzător de des partea cea mai neglijată a unei ținute. Majoritatea dintre noi deținem două tipuri de lenjerie: una obișnuită, pentru zilele petrecute acasă, și câteva piese mai deosebite, potrivite pentru diferite ocazii. Sfatul nostru este să renunți din start la orice nu ți-ar plăcea să porți atunci când trebuie să te dezbraci într-un cabinet medical… sau, desigur, în fața iubitului.

2) Fii sinceră față de tine

Nu-ți mai alege piesele de lenjerie bazându-te pe raționamente de genul: „mă jenează puțin aici, dar nu va fi vizibil pe sub o fustă maxi”; „dantela mă zgârie puțin, dar poate mă voi obișnui”; „poate îmi voi tonifia corpul și voi avea mai mult curaj să port acest slip tanga”. Este posibil ca niciunul din aceste lucruri să nu se întâmple, așa că mai bine renunți argumentele prin care nu faci altceva decât să te autoconvingi să porți în continuare aceeași lenjerie intimă nepotrivită. Alege curajos și ai grijă ca lenjeria ta să fie mereu de cea mai bună calitate.

3) Nu face compromisuri când vine vorba de lenjere intimă

Lenjeria intimă frumoasă poate să fie și confortabilă – un aspect la care nu ar trebui să renunți nici atunci când îți cumperi lenjerie sexy. Și nu este obligatoriu să alegi piese din  dantelă, chiar și un chilot clasic poate arăta foarte bine. Totuși, în loc de modelele copilărești și colorate, alege piese de lenjerie din bumbac, într-o croială atrăgătoare.

Iată câteva sugestii de lenjerie seducătoare de la Astratex.ro, pe care le poți folosi ca și inspirație. Alege în funcție de personalitatea și de silueta ta.

astratex alina

Body seducător Alina

Senzual și elegant, acest body este confecționat din microfibră fină, care îți va învălui plăcut silueta. Dantela florală rafinată evidențiază plăcut zona decolteului și marginile inferioare.

astratex obsessive

Set seducător Obsessive

Acest roșu senzual te va încânta atât pe tine, cât și pe partenerul tău. Setul este format din neglijeu și chilot tanga. Neglijeul este fabricat dintr-un tul ușor și transparent, realizat din dantelă florală delicată.

astratex kalypso

Chilot seducător Kalypso

Decorat seducător, cu o talie dantelată, această slip tanga te va face să te simți foarte bine în pielea ta, atrăgând, de asemenea, și privirile admirative ale partenerului.

lenjerie astratex aga

SET seducător Aga

Oferă-ți cadou setul satinat Aga, format dintr-un top diafan și o pereche de boxeri din dantelă, și bucură-te de o seară romantică. Pentru a proteja materialul fin și delicat, slipul prezintă și o protecție din bumbac în zona inghinală.

lenjerie astratex daryl

Body seducator Daryl Black

Această piesă, care se leagă după gât într-un mod elegant și seducător, te va învălui în dantelă florală delicată, conferindu-ți un look romantic.

Foto: Astratex.ro.

Citește și 6 trenduri în materie de bijuterii, pentru primăvara lui 2021.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.