(P) De când nu te-ai mai gândit la casa ta?

Chiar dacă ajungi doar seara târziu sau a devenit noul birou, casa ta merită din când în când o privire de ansamblu, observând ce trebuie să rămână, să plece și mai ales ce trebuie neapărat schimbat. Orice modificare devine accesibilă, mai ales că poți cumpăra elemente noi în rate la Dedeman, unde găsești enorm de multe resurse pentru planurile tale.

Bucătărim în stil

Nu trebuie să fii mare pasionat de gătit ca să ajungi zilnic, inevitabil, prin bucătărie. Acest spațiu de mâncat timp și băut cafele, ne oferă plăceri culinare și neplăceri cotidiene precum spălarea vaselor sau descoperirea în frigider a unei cutii de lapte, lăsată nonșalant fără lapte în interiorul ei. Poate suntem prea scunzi și nu ajungem la raftul de sus, sau poate suntem prea înalți și tăierea morcovilor pe blat devine brusc un exercițiu de yoga. La Dedeman găsești diverse modele cu design modern și configurări intuitive, pentru că e imporant să ne alegem mobilierul care ni se potrivește.

Somn ușor

Termenul de dormitor matrimonial ajunge pe la urechile noastre de cele mai multe ori prin intermediul filmelor sau ajungea pe vremea când deplasările erau mai dese și consideram camere de hotel cu bugete mai mari. Dar un dormitor matrimonial nu trebuie neapărat să fie în altă parte. Și nu trebuie neapărat să fii căsătorit ca să te răsfeți cu un sanctuar de somn. Spre exemplu, gama de dormitoare Opera îți va transforma încăperea de dormit în camera de hotel preferată. Vei putea pleca de la biroul din sufragerie la cea mai luxoasă destinație de somn, la un preț accesibil.

Viața în culori noi

Cum ar fi viața noastră dacă ne-am îmbrăca în fiecare zi la fel? Aceleași culori, aceleași texturi. E drept că există persoane publice care practică acest obicei, dar excepțiile nu sunt mereu un reper util. Din păcate se întâmplă să păstrăm ani la rând același tapet pe care ni l-a complimentat mătușa noastră la fiecare masă de Crăciun, plintele care nu se mai potrivesc la nuanță cu elementele noi de mobilă și faianța pe care o numim uneori gresie, că cine stă să memoreze detalii de genul. Nu trebuie să te apuci de toate în același timp, observă rând pe rând ce ai vrea să schimbi. La fel ca o geacă nouă, o altă culoare pe pereții sufrageriei o să îți ofere un sentiment de prospețime.

Să nu cadă baia

Îți plac câinii sau pisicile? O întrebare care a apărut probabil încă pe vremea în care piramidele egiptene erau în stadiu de șantier. Ai cadă sau cabină de duș? O întrebare pe care nu și-o punea nimeni pe vremea băilor săptămânale la cel mai apropriat râu. De cele mai multe ori nu e vorba de preferințe, ci pur și simplu o opțiune care se adaptează la spațiul de care dispunem. Și într-o lume care se mișcă din ce în ce mai repede, parcă și cei care dispun de cadă ajung să nu se așeze mai deloc în ea, preferând tradiționalul duș rapid. Dușurile de tip walk-in sunt din ce în ce mai emergente și oferă băii tale un aspect minimalist. Chiar dacă nu ai spațiu pentru cel mai interesant model de cadă, asta nu înseamnă ca vechea ta cabină de duș nu merită o înlocuire.

Așa cum schimbările nu trebuie să vină simultan, nici investițiile financiare nu trebuie să intervină peste cele deja existente, cu un card precum CardAvantaj îți permiți să renovezi acum și să plătești liniștit mai târziu.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.