(P) Cum ai grijă de perechea ta de adidași albi în această vară?

Sneakerșii albi sunt pe lista pieselor-cheie, atât din garderoba feminină, cât și din cea masculină, datorită faptului că sunt atât de ușor de purtat – la propriu și la figurat, mai exact, merg perfect cu atât de multe outfituri, de la rochii lejere de vară la cam orice look casual masculin.

Să ai grijă ca o pereche de sneakerși albi să arate chiar și ani mai târziu la fel de fresh ca atunci când i-ai scos din cutie, poate suna ca o provocare dificilă, însă, de fapt, culoarea lor poate fi menținută o perioadă îndelungată de timp prin intermediul diverselor trucuri de curățare. Pentru ca tu să te poți bucura cât mai mult de perechea ta preferată de adidași albi există produse speciale pe care le poți comanda online sau pe care le poți găsi în magazine, dar și soluții homemade sigure pe care le poți aplica. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta!

Citește și: Cu saboții la plimbare prin evoluția modei

TIPS & TRICKS utile pentru adidași albi

Desigur, într-o lume perfectă ciocolata nu ar avea calorii și sneakerșii albi nu s-ar murdări, însă… nu trăim într-o lume perfectă.

Din fericire, există mici trucuri pe care le poți utiliza pentru a menține acea pereche de Nike în cea mai bună formă a ei:

  1. Șterge de fiecare dată adidașii după ce i-ai purtat! – Fiecare mică pată poate fi îndepărtată rapid și ușor înainte sa-ți depozitezi perechea în pantofar! Te asigurăm că acest proces este unul rapid și astfel, te asiguri că și data viitoare când alegi să porți perechea respectivă, te vei bucura de ea cât mai curată!

  2. Încearcă să folosești o perie! – În acest fel te asiguri că nu se acumulează prea mult praf în cusături care să creeze un aspect neplăcut. Utilizează o perie specială pentru încălțăminte care să nu aibă firele prea dure și să zgârie materialul sau finish-ul sneakerșilor.

  3. Radieră? – Cine spune că radiera (bine-cunoscuta gumă de șters, cum i se mai spune), poate fi folosită doar la școală și la temele pentru acasă?! Urmele care pare că s-au atașat de sneakerșii tăi albi și nu vor să se despartă de ei pot fi reduse utilizând o gumă de șters albă sau, desigur, un produs special pentru astfel de pete.

  4. Și talpa trebuie curățată! – Chiar dacă numeroase persoane neglijează această componentă a pantofului, talpa trebuie mereu îngrijită cu atenție! Utilizează un prosop sau o lavetă ușor abrazivă și șterge întreg midsole-ul, iar la final nu uita de outsole!

  5. Mașina de spălat? – Recomandat este să nu încerci să îi cureți în acest fel! Din cauza rotațiilor cuvei, adidașii se pot deteriora, ba mai mult, se pot rupe! Keep it simple și încearcă să îi cureți clasic, utilizând o perie, o lavetă și diverse soluții potrivite.

adidasi albi
Cum ai grijă de perechea ta de adidași albi în această vară?

Ține cont de aceste sfaturi pentru a te putea bucura de perechea ta preferată de sneakerși albi și cool un timp cât mai îndelungat… indiferent de vremea de afară sau de cât ai dansat la party-ul de aseară!

Citește și: Cum să porți imprimeuri aparte

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.