(P) Cele mai inspirate cadouri pentru Crăciunul lui 2020

Nu știm exact cum vor arăta sărbătorile anul acesta, dar probabil că se vor desfășura în cercuri restrânse. Un lucru e cert, cadourile încă se dăruiesc, ba chiar sunt foarte indicate pentru a ridica moralul și a le mulțumi celor dragi pentru că sunt aproape de noi. Dacă te simți în pană de idei, găsești mai jos câteva sugestii, alături de pontul că poți să le cumperi pe toate în rate la eMAG.

Lumânări

E iarnă, e frig, e posibil să petrecem foarte mult timp în confortul de acasă. Se îndeplinesc toate condițiile pentru o atmosferă intimă alături de persoana iubită. Mai ales dacă adaugi și niște lumânări parfumate în ecuație. Plus că, de când stă toată planeta acasă, parcă pică și curentul mai des. Indiferent care va fi scopul lor, e bine să alegi ceva de calitate, din ceară naturală, fără parafină sau uleiuri artificiale.

Baxuri de vin

Se pare că a fost un an bun pentru viticultori. Pentru că oamenii n-au mai petrecut atât de mult timp în restaurante, cheltuielile s-au concentrat pe consumul de vin la domiciliu. Ceea ce a deschis calea către segmentul ceva mai ridicat de preț pentru mulți consumatori începători. Pe scurt, tot mai mulți oameni au băut vin tot mai bun. Așa că un bax de vin de calitate va fi sigur apreciat.

Haine noi de muncă

Mai avem nevoie de haine noi în 2020? Bineînțeles, doar că de tipuri diferite de haine. Cu siguranță că rochiile și sacourile nu mai sunt atât de căutate, mai ales în urma amânării celor mai multe nunți. Dar o uniformă de stat în casă, ca să nu-i spunem pijama, va fi mereu binevenită. Vorbim despre acele haine comode, dar nu atât de comode încât să le porți în pat. Să le zicem uniforme de work from home.

Cinematografe și săli de concerte

Omul, cât trăiește, se adaptează. Nicicând n-a fost mai valabilă această frază ca în 2020. Pentru că de concerte și filme la cinema nu prea am avut parte anul acesta, are tot sensul să investim în experiențe audio-video cât mai bune acasă. Are și mai mult sens dacă le primim cadou. Așa că un dar care constă în sisteme audio, televizoare sau orice alte accesorii care le completează va fi foarte apreciat.

 

Pentru toate darurile de Crăciun, există un ajutor de nădejde. CardAvantaj i-ar prinde bine și Moșului, pentru că împarte aproape orice în rate. Iar de sărbători, vine și cu surprize inedite pentru sărbători la fel de fericite!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.