(P) Ce facem dacă suntem în pană de idei de cadouri?

Ne apropiem cu pași repezi de perioada în care deja trebuie să ne gândim ce cadouri cumpărăm pentru apropiați, fie că este vorba de un prieten foarte bun sau de o rudă. De cele mai multe ori trebuie să ne gândim foarte repede, iar cea mai bună și mai simplă alegere este și cea care ne este la îndemână.

În primul rând, trebuie să știm ce stil are persoana pentru care alegem cadoul, apoi să găsim produsul potrivit, iar noi îți oferim câteva recomandări Gillette. Iar dacă vrei să fie cadoul complet și mai ai timp, pe lângă produse mai poți adăuga un colaj foto personalizat sau un abonament la publicația preferată.

Gillette SkinGuard, special realizat pentru bărbații care au pielea sensibilă. Noua tehnologie SkinGuard are rolul de a proteja pielea și de a reduce contactul lamelor cu pielea, cu scopul de a o proteja de iritații. În plus, acum poți alege să oferi aparatul de ras alături de spuma sau gelul de ras Gillette SkinGuard Sensitive. Dacă persoana căreia vrei să îi cumperi cadoul călătorește mult, poți alege setul care include aparatul de ras și o carcasă de voiaj.

Gillette Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall, special realizat pentru bărbații care își doresc un bărbierit precis și confortabil. Tehnologia FlexBall permite lamelor sa pivoteze în funcție de conturul feței. În plus, în spatele aparatului există o lamă specială de trimming pentru zonele mai greu accesibile cum sunt perciunii.

Gillette Fusion Proglide Styler este un aparat de ras multifuncțional, special realizat pentru bărbații care vor să încerce mai multe stiluri sau care au o barbă scurtă. Proglide Styler tunde uniform, bărbierește cu precizie și realizează contururi clare și definite. Iar pentru că ritualul bărbieritului cere atenție, recomandarea este să îl cumperi într-un set complet, cu toate accesoriile, dar și cu un gel de ras hidratant.

 

 

Surse foto: unsplash, PR

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.