(P) CCC România a deschis un nou magazin în Sfântu Gheorghe

CCC România a deschis un nou magazin în Sfântu Gheorghe, în centrul comercial Sepsi Value Centre, acesta fiind primul magazin CCC din oraș și al 77-lea din întreaga rețea națională.

„Sepsi Value Centre va fi un punct de atracție în regiune, beneficiind de acces ușor, la doar 2 km de centrul orașului. Noul centru comercial va deservi orașul Sfântu Gheorghe și localitățile din proximitate, deci peste 200.000 de locuitori. Prezența noastră aici ne consolidează poziția și strategia pe piața locală. Deși traversăm o perioadă cu multe provocări, depunem eforturi pentru a menține stabilitatea business-ului și pentru a ne extinde rețeaua de magazine. Noile colecții de primăvară/vară de pantofi, genți și accesorii aduc multe modele noi, variate, inspirate din ultimele tendințe globale în modă.
Oferta sezonului include încălțăminte și accesorii de calitate pentru toate categoriile de vârstă: femei, bărbați și copii”, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

În noul magazin deschis în Sfântu Gheorghe, CCC oferă clienților 20% discount la toate
produsele, în două perioade consecutive: 18-21 martie, apoi 26-28 martie. Magazinul a fost deschis în conformitate cu reglementările sanitare și de siguranță impuse în acest context, atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Recomandările de bază sunt afișate în magazin și la casa de marcat și sunt luate în permanență măsuri pentru păstrarea unei distanțe de siguranță.

Colecția actuala Primăvară-Vară ’21 se concentrează pe brandurile de calitate din
portofoliul CCC: Jenny Fairy, Sprandi, Lasocki și Gino Rossi. Toate mărcile includ modele elegante, moderne și confortabile, în timp ce rămân accesibile la nivelul prețului. De la pantofi cu toc clasici și până la pantofi casual și sport, există o gamă largă de modele pentru fiecare ocazie și fiecare client.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.