(P) Bucură-te de avantajele rețelei 5G cu două terminale convenabile ca preț!

Gama A de la Samsung s-a lărgit cu două terminale nou nouțe care permit accesul la avantajele oferite de rețeaua 5G și utilizatorilor care dispun de un buget limitat. Este vorba de Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71, două smartphone-uri din gama mid range care vin la pachet cu o serie de funcții impresionante, pe care până nu de mult le puteam găsi doar la terminalele flag ship, de câteva ori mai scumpe.

Asemănări între Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71

Lucrurile pe care le au în comun și cu care ne bucură nespus Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 sunt elegantul ecran Infinity-O, camera foto cu tehnologie quad, bateria de 4500 mAh și posibilitatea de a se conecta la rețeaua 5G. Astfel, din punct de vedere al design-ului, ambele arată absolut superb, putând fi îmbunătățite cu câte un set de huse huse Samsung Galaxy A51 sau huse Samsung Galaxy A71; sunt foarte competente la capitolul fotografie; au o autonomie mai mare decât multe din terminalele de top de la ora actuală și o viteză impresionantă de transfer al datelor online.

Rezoluția suportată de ecranele acestor două terminale este de 1080 x 2400 pixeli, iar când vine vorba de încărcare, nu trebuie să-ți faci grijă că te vor lăsa la greu deoarece ambele se încarcă rapid prin funcția de Adaptive Fast Charging în cazul lui Samsung Galaxy A51 și Super Fast Charging în cazul lui Samsung Galaxy A71.

Tot ca un lucru pe care îl împărtășesc aceste două terminale, putem aminti și senzorul de amprente on-screen care oferă un plus de siguranță pentru păstrarea confidențialității datelor din terminal.

Procesorul este și el același. Ambele telefoane gândind cu câte un Octa Core (Dual 2.2 GHz + Hexa 1.8 GHz). De asemenea, oricare din ele este disponibil în două variante de memorie RAM, de 6 GB și de 8 GB. Cu alte cuvinte, sunt destul de performante pentru orice fel de aplicații și jocuri și au și suficient spațiu de stocare, putând fi dotate cu micro carduri de până la 1 TB.

Deosebiri între Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71

Principala deosebire dintre cele două terminale tratate în acest articol este dimensiunea lor. Samsung Galaxy A51 are un display de 6.5 inchi în timp ce Samsung Galaxy A71 are un display cu 0.2 inchi mai mare.

Tot legat de design mai putem aminti și gama de culori în care este disponibil fiecare din cele două terminale. Deși la prima vedere albul, negrul, bleul și rozul carcaselor pot părea foarte similare, la o privire mai atentă îți dai seama că ai de-a face cu alte nunanțe, o idee mai vibrante în cazul terminalului mai convenabil ca preț.

De asemenea cu toate că ambele au camere principale cu tehnologie quad, Samsung Galaxy A51 are un sistem format dintr-o lentilă de 48 MP și deschidere f/2.0, o lentilă ultra wide de 12 MP și deschidere f/2.2, o lentilă pentru adâncime de 5 MP și deschidere f/2.2 și o lentilă macro de 5 MP și deschidere f/2.4, în timp ce Samsung Galaxy A71 este dotat cu o lentilă de 64 MP și deschidere f/1.8.0, o lentilă ultra wide de 12 MP și deschidere f/2.2, o lentilă pentru adâncime de 5 MP și deschidere f/2.2 și o lentile macro de 5 MP și deschidere f/2.4. Caracteristicile camerei selfie pe de altă parte, le puteam trece pe lista de asemănări întrucât ambele terminale sunt prevăzute cu câte o lentilă performantă de 32 MP și f/2.2.

Am spus mai sus că ambele terminale prezentate aici stau foarte bine când vine vorba de încărcare. Dar dacă le luăm la bani mărunți, Samsung Galaxy A71 mai primește o bilă albă în plus datorită vitezei sale de încărcare de 25 W spre deosebire de cea a lui Samsung Galaxy A51 care este de doar 15 W.

Dar chiar și cu aceste mici diferențe, fie că te hotărăști să investești într-un Samsung Galaxy A51 sau un Samsung Galaxy A71, poți fi convins că faci o alegere bună, de care te vei bucura pentru mult timp de acum înainte.

 

Sursă foto: itelmobile.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.