(P) ArtroHelp – cea mai complexa formula pentru articulatii

Durerile articulare sunt printre cele mai frecvente probleme de sanatate care afecteaza calitatea vietii indiferent de varsta. In caz de dureri articulare, primul lucru la care ne gandim sunt antiinflamatoarele. Din pacate, acestea acţioneaza doar simptomatic, reduc durerea pe moment, insa nu acţioneaza asupra cauzei, durerea putand sa reapara oricand.

Iata de ce Zenyth Pharmaceuticals va propune Gama ArtroHelp, cea mai complexa formula pentru articulatii de pe piata romaneasca, cu actiune pe doua fronturi: reducerea eficienta a durerii (ArtroHelp Calm) si refacerea si regenerarea articulatiilor si cartilajelor (ArtroHelp Repair). ArtroHelp este si recomandarea lui Cristian Margarit – dupa ce acesta s-a confruntat cu o hernie de disc, s-a orientat spre implicarea directa in ceea ce priveste dezvoltarea ArtroHelp.

„In calitatea mea de consultant in nutritie si fitness am avut ocazia de a consilia foarte multe persoane cu probleme de articulatii. Inclusiv eu personal m-am confruntat cu o hernie de disc avansata, pe care am reusit sa o ameliorez semnificativ prin nutritie. Am testat numeroase formule si ingrediente si am descoperit ca singura cale de recuperare si regenerare articulara este aceea de a oferi organismului pe termen lung materiale de constructie necesare si potentarea lor cu enzime, extracte si stimulatori de refacere naturali. Avand certitudinea ca se poate oferi un produs mult mai bun decat tot ce exista pe piata, m-am decis sa valorific experienta mea si, impreuna cu specialistii Zenyth, am creat ArtroHelp, un produs revolutionar, o formula complexa si completa, cu ingrediente 100% naturale si in doze terapeutic suficiente! Recomand cu incredere ArtroHelp tuturor celor care au probleme cu articulatiile, accidentari sau sunt in perioada de recuperare post-operatorie!“, explica Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness.

ArtroHelp Repair – Reface, repara si regenereaza articulatiile!

ArtroHelp Repair este un supliment 100% natural, cu o formula complexa, cu acţiune sinergica, pentru regenerarea şi protecţia articulaţiilor. Administrat pe termen lung, ArtroHelp Repair ajuta la regenerarea şi funcţionarea optima a articulaţiilor, precum şi recuperarea mai rapida in urma traumatismelor şi a intervenţiilor chirurgicale. ArtroHelp Repair este un produs complet pentru articulaţii: ofera material de construcţie pentru articulaţii şi induce regenerarea articulaţiilor şi cartilajelor, asigura cofactori care stimuleaza asimilarea şi formarea de colagen nou in organism, reduce durerea, inflamaţia şi readuce starea de bine.

ArtroHelp Repair ofera beneficiile a 7 produse intr-unul singur: un regenerator articular pe baza de colagen, un produs pe baza de glucozamina si condroitina pentru incetinirea degenerarii articulare, un calmant şi antiinflamator cu Cissus quadrangularis şi turmeric, un antioxidant cu vitamina C naturala şi astaxantina, un relaxant muscular cu magneziu marin, un adaptogen cu ashwagandha pentru imbunataţirea reacţiei la stres.

Disponibil la cutie cu 28 plicuri x 5 g. Pret 89 lei

ArtroHelp Calm – actiune imediata in durere si stari inflamatorii

ArtroHelp Calm este un supliment alimentar 100% natural, sub forma de capsule, cu acţiune imediata in durere şi stari inflamatorii. Datorita extractelor vegetale standardizate pe care le conţine (hamei, Harpagophytum, salcie, rhodiola, piper), ArtroHelp Calm acţioneaza rapid şi eficient pentru diminuarea durerilor şi a disconfortului provocat de afecţiunile articulare, fie ele cronice sau acute. De asemenea, graţie procesului de inhibare a moleculelor care declanşeaza procesul inflamator, ArtroHelp Calm ajuta la recapatarea mobilitaţii articulaţiilor.

Pentru rezultate optime in recapatarea mobilitatii, se recomanda asocierea cu ArtroHelp Repair.

Produs disponibil la flacon cu 28 capsule. Pret: 39 lei.

Pentru sanatatea articulatiilor, specialistii Zenyth recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, in care suplimentele alimentare pot completa cu succes alimentatia in atingerea performantelor de zi cu zi!
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.