(P) Află care sunt tendințele anului 2021 în materie de ojă semipermanentă!

Anul 2020 a pus la încercare aproape întreaga lume a frumuseții, cu o mică excepție: lumea unghiilor. Trendurile în manichiură ale anului ce tocmai a trecut au fost cel puțin interesante. Însă, acum că anul 2021 a sosit, ar fi bine să îmbrățișezi aerul proaspăt pe care îl aduce în materie de oja semipermanenta și unghii cu gel.

Profesioniștii au anunțat care sunt trendurile noului an pentru unghii. Așadar, iată ce culori se vor purta, ce stiluri vor fi la modă și de ce produse vei avea nevoie!

Manichiură multicoloră

Anul 2020 a învățat pe toată lumea să gândească altfel și, în 2021, vei avea ocazia să-ți pui în aplicare imaginația și când vine vorba de unghii. Așadar, dacă te simți îndrăzneață, ar fi timpul să spui „da” manichiurii multicolore!

Din fericire, pentru a te încadra în această tendință, trebuie doar să știi să-ți realizezi singură unghiile cu ojă semipermanentă. Alege 5 nuanțe care îți oferă o stare de bine și poți începe să-ți colorezi pe rând fiecare unghie.

Bineînțeles, dacă vrei să păstrezi o armonie în manichiura ta, poți alege 5 oje care să aparțină aceleiași game de culori. Astfel, vei putea crea un efect ombré, de la culori deschise până la cele mai închise.

Exprimă-te prin unghiile tale

oja semipermanenta

Oamenii caută în mod constant noi modalități prin care să se poată exprima. De aceea, poate că ar fi timpul să-ți pui amprenta personală pe manichiura ta. Această tendință nu a apărut neapărat în anul 2021, pentru că multe persoane sunt deja fane ale acesteia. Însă, acum, mai mult ca niciodată, manichiura personalizată este la modă.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, ar trebui să utilizezi ojă semipermanentă sau gel. Dacă nu ai o mână fermă sau nu ai răbdare, poți folosi diferite abțibilduri care să te ajute să creezi forme personalizate pe unghiile tale.

Modele nostalgice

Nostalgia vremurilor apuse a început să cuprindă pe toată lumea de ceva vreme. Acesta este și motivul pentru care anul 2021 aduce în prim-plan manichiura bazată pe estetica anilor ’60 – ’70. Unghiile retro sunt la modă, iar acest lucru nu poate decât să bucure pe toți fanii acestui stil. Cum se traduce această tendință?

Prin ojă semipermanentă în nuanțe calde, asociate cu nuanțe pastel și modele grafice. Nu ai nevoie de un anumit instrument pentru a obține o manichiură desăvârșită. Poți folosi direct pensula din recipientul de ojă. Pur și simplu, o poți înclina pe lateral pentru a putea crea modelul.

Manichiură simplă și culori palide

Anul 2021 aduce în tendințe toate culorile palide, precum rozul prăfuit, griul sau albul unt. Se pare că acest stil de manichiură este adoptat chiar și de către vedete, deoarece completează orice look fără a ieși în evidență în vreun fel.

De asemenea, oja semipermanentă în culori liniștitoare oferă și o dispoziție bună. Astfel, dacă nu ești sigură ce manichiură ar trebui să adopți, cea mai simplă soluție este utilizarea unei oje într-o nuanță palidă. Nu doar că îți vei asorta unghiile cu orice ținută, dar vei fi și la modă.

 

Sursă foto: Freepik.com

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.