(P) Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A41 și Samsung Galaxy M31s – 3 telefoane convenabile și practice de la Samsung

Cu o strategie de marketing similară cu cea adoptată anul trecut, și în 2020 compania Samsung ne-a oferit o mulțime de terminale pentru toate buzunarelele, astfel încât orice fan al sistemului de operare Android să se poată bucura de inegalabila plăcere a achiziției unui telefon nou-nouț.

La categoria grea s-au remarcat anul acesta niște dispozitive ultra din multe puncte de vedere, mai ales în ceea ce privește setup-ul camerei principale, în realizarea căruia cei de la Samsung au devenit pionieri în tehnologie, folosind lentile cum nu s-au mai pomenit până azi la un telefon mobil.

Dar subiectul nostru pentru acest articol nu este despre telefoanele de top, flagship-urile care au făcut vâlvă în întreaga lume încă din primele zile ale apariției lor pe piață, ci despre terminale pentru orice buzunar precum: Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A41 și Samsung Galaxy M31s, despre care vom discuta pe larg în rândurile ce urmează.

De ce să-ți cumperi un telefon Samsung Galaxy A21s?

Samsung Galaxy A21s este un terminal mobil foarte bine cotat pe piața telefoanelor mobile de buget. La ora actuală, un astfel de telefon mobil poate fi cumpărat în România cu aproximativ 700 de lei și oferă în schimbul prețului său 64 GB de memorie internă, 4 GB de memorie RAM și un acumulator destul de impresionant pentru un telefon ieftin, de 5000 mAh.

Samsung Galaxy A21s are un ecran potrivit ca mărime, fiind astfel un telefon apreciat deopotrivă de utilizatorii care obișnuiesc să vizioneze filme direct de pe telefon, dar și de cei care preferă aparatele ergonomice. De asemenea, ca design, el poate fi personalizat cu un set de huse Samsung Galaxy A21s de la Itelmobile care să-i ofere în același timp și un plus de protecție.

De ce să-ți cumperi un telefon Samsung Galaxy A41?

Samsung Galaxy A41 se aseamănă din multe puncte de vedere cu Samsung Galaxy A12s, dar costă cu aproape 300 de lei mai mult pe care încearcă să-i justifice prin setup-ul camerei principale și funcția sa auto focus. În timp ce Samsung Galaxy A21s are un senzor principal cu o rezoluție maximă de doar 13 MP, Samsung Galaxy M21 dispune de o lentilă cu rezoluție maximă de 25 MP, fiind astfel alegerea firească pentru cei pasionați de fotografie.

În rest, în interior, descoperim aceeași capacitate de stocare a datelor, aceeași memorie RAM și posibilitatea de utilizare a unui card de memorie care să-i mărească spațiul până la 512 GB. De asemenea, în ceea ce privește design-ul, la fel ca și telefonul despre care am vorbit în rândurile de mai sus, și Samsung Galaxy A41 poate fi dotat cu un set huse Samsung Galaxy A41 de la Itelmobile pentru mai multă personalitate și rezistență.

În schimb, dacă ești un utilizator hardcore, comparând Samsung Galaxy A21s cu Samsung Galaxy A41 ai motive reale să alegi primul terminal deoarece el dispune de o baterie semnificativ mai mare, care îți permite să uiți de grija încărcării lui pe tot parcursul unei zile.

De ce să cumperi un Samsung Galaxy M31s?

Dintre toate cele trei telefoane mobile despre care am ales să vorbim în acest articol, Samsung Galaxy M31s este cel mai competent în ceea ce privește memoria RAM. Spre diferență de Samsung Galaxy A21s și Samsung Galaxy A41, Samsung Galaxy M31s dispune de 6 GB de memorie RAM, un detaliu destul de important pentru cei cărora le place să-și provoace telefonul cu jocuri și diferite alte operații.

Pe de altă parte, sub carcasa lui găsim același spațiu de stocare și o baterie doar cu puțin mai bună decât cea a telefonului Samsung Galaxy A21s. Mai mult, posibilitatea de personalizare cu un set de huse Samsung Galaxy M31s de la Itelmobile este valabilă și pentru acest terminal, semănând din acest punct de vedere cu celelalte două aparate prezentate până acum.

Ce mai are în plus Samsung Galaxy M31s pentru a-și justifica prețul de aproximativ 1200 de lei este și o cameră principală cu mulți, mulți, mulți megapixeli, formată dintr-un senzor de 64 MP, unul de 8 MP, unul de 5 MP și încă unul de 5 MP.

 

Sursă foto: Itelmobile.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.