Organizare nuntă. Învață cum să alegi invitațiile!

Ai început să planifici nunta? Cu siguranță îți dorești ca ziua în care ajungi în fața altarului alături de persoana iubită să fie magică, însă până atunci ai foarte multe lucruri de pregătit, iar unul dintre cele mai importante se referă la invitații. Acestea sunt cartea de vizită a nunții și trebuie să transmită fericirea pe care o simți atât tu, cât și cel care urmează să-ți fie soț.

Pentru că invitațiile sunt un factor care îi poate determina pe cunoscuți să participe sau nu la cel mai important eveniment din viața ta, este necesar să le acorzi o atenție deosebită. Iată câteva sfaturi de la specialiștii în organizare nunta:

1. Stabilește întâi stilul și tematica nunții

Invitațiile trebuie să fie în ton cu nunta. De aceea, este esențial să stabilești întâi dacă vei avea un eveniment elegant, casual, tradițional sau modern. Totodată, înainte să alegi invitațiile, gândește-te la tematica pe care o va avea nunta ta.

Cum va arăta restaurantul, rochia de mireasă, rochiile domnișoarelor de onoare, aranjamentele florale – specialiștii în organizare nuntă recomandă ca toate aceste detalii să fie luate în calcul, deoarece vor alcătui povestea nunții tale, motiv pentru care este indicat să se îmbine armonios.

2. Alege forma și dimensiunile invitațiilor

În prezent, există o gamă extrem de variată de invitații. În cazul în care optezi pentru o nuntă clasică, poți alege modelele dreptunghiulare. Dacă, în schimb, planifici o nuntă modernă, specialiștii în organizare nuntă susțin poți să optezi cu încredere pentru modelele pătrate, decupate sau în alte forme interesante.

De asemenea, trebuie să decizi sub ce formă vrei să oferi invitațiile de nuntă. Le poți pune într-un plic simplu, elegant, sau poți alege chiar o cutie, dar este necesar să te asiguri că se potrivește cu dimensiunea invitației.

organizare nunta

3. Optează pentru un scris lizibil

Specialiștii în organizare nuntă avertizează cu privire la acest aspect. Mulți miri aleg culori și fonturi nepotrivite pentru invitații, ceea ce le poate da de furcă celor care le vor citi. Invitațiile trebuie să aibă un scris clar, ușor de citit de către orice persoană. Totodată, este indicat să te asiguri că textul va fi frumos încadrat în pagină și că nu va fi înghesuit.

Există pe internet o mulțime de modele de texte pentru invitații, însă oamenii apreciază mai mult un text compus de miri, deoarece farmecul invitațiilor constă în originalitate. Textul nu trebuie să fie lung, dar este musai să conțină datele exacte ale evenimentului (numele mirilor, numele nașilor, data și ora evenimentului, adresa bisericii și a restaurantului etc.), alături de un citat, o glumă sau câteva cuvinte frumoase.

Atenție! Nu uita să menționezi data exactă până când persoanele pe care le-ai invitat trebuie să își confirme prezența și numărul de telefon la care te pot contacta.

Dacă îți dorești ca apropiații tăi să aprecieze cu adevărat invitația primită, nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea ei. Acest fapt este o dovadă de respect și admirație față de persoanele dragi.

Apelează la o agenție de organizare nuntă, așa cum este petrecem.ro, și vei uita de orice grijă. Organizatorii te vor ajuta să iei cele mai bune decizii cu privire la invitații, restaurant, aranjamente, metode de divertisment s.a.m.d. și se vor asigura că nunta ta va fi de neuitat pentru fiecare invitat în parte!

Sursa: iAgency

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.