Noul Renault Capture E-TECH Plug-in Hybrid

Industria auto este în plină transformare, mai ales când vine vorba de motoare. Necesitatea unui consum redus de combustibil, limitarea emisiilor de CO2, impunerea unor standarde anti-poluare din ce în ce mai stricte și noile așteptări ale consumatorilor fac esențială electrificarea.

Noul Captur E-TECH Plug-in Hybrid este soluția de mijloc perfectă între un vehicul termic și unul 100% electric. Acesta permite șoferilor să călătorească fără a consuma combustibil în deplasările cotidiene, dar și să pornească în călătorii lungi fără a-și face griji cu privire la autonomie.

Experiența EV

Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid este primul vehicul hibrid reîncărcabil din categoria sa. Prin utilizarea experienței în segmentul vehiculelor electrice pe un model popular, cum e Captur, Renault democratizează tehnologia plug-in hybrid și propune o experiență unică de conducere accesibilă tuturor. Această tehnologie hibridă beneficiază de expertiza oferită de Renault DP World F1 Team, prin adaptarea soluției dezvoltate inițial pentru cursele F1.

Versatilitate maximă

Prevăzut cu o priză de încărcare și o baterie litiu-ion de mare capacitate, Noul Captur E-TECH Plug-in Hybrid este soluția perfectă între un vehicul termic și unul 100% electric. Grație autonomiei sale electrice de peste 45 km în regim mixt și de până la 65 km în mediul urban, SUV-ul de segment B se dovedește extrem de versatil. Fără compromisuri, poate rula fără a folosi combustibil pe tot parcursul săptămânii, în timpul deplasărilor cotidiene, apoi poate călători mai departe în weekend sau în vacanțe, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la durata de viață a bateriei.

Răspuns excelent datorită cutiei de viteze inovatoare

Sistemul E-TECH care însoțește modelul hibrid prezintă o combinație între un motor pe benzină de 1,6 litri de generație nouă, două motoare electrice și o cutie de viteze inovatoare multimodală fără ambreiaj.  Aceasta alege automat modul cel mai potrivit de rulare pentru fiecare situație, optimizând emisiile, utilizarea combustibilului și încărcarea bateriei la decelerare și frânare, garantând, în același timp, performanță de top.

La volanul Noului Captur E-TECH Plug-In

Experiența unică de conducere la volanul Noului Captur E-TECH Plug-in Hybrid se bazează în primul rând pe o prioritate acordată utilizării tracțiunii electrice. Fiecare pornire este 100% electrică, astfel încât atunci când șoferul se urcă la volan are același sentiment și aceeași plăcere de a conduce ca într-un vehicul electric cum este ZOE: cuplu disponibil imediat și răspuns instantaneu la accelerație. Acest comportament dinamic se resimte, desigur, în oraș și pe circuitele suburbane (unde opririle și accelerațiile sunt frecvente), dar și pe drumurile rapide datorită energiei electrice furnizate în timpul solicitărilor importante de putere.

În timp ce această adaptare a surselor de energie la cerere are loc automat, transparent și prin intermediul graficii de pe tabloul de bord și a ecranului multimedia Renault EASY LINK, șoferul își poate pune propria amprentă pe acest management între termic și electric, utilizând setările MULTI-SENSE. În special, modul „Pure” este prevăzut pentru a forța conducerea electrică (la sosirea într-un centru de oraș, de exemplu), iar modul „Sport” profită de toată puterea combinată a diferitelor surse atunci când, de exemplu, se realizează o depășire.

La bord, confortul este îmbunătățit datorită silențiozității motoarelor electrice: niciun zgomot de sub capotă  atunci când acestea funcționează fără motorul termic. Nivelul de zgomot este semnificativ mai scăzut atunci când motoarele electrice sunt completate de motorul termic, deoarece ii permit acestuia din urmă să ruleze la viteze mai mici.

Seria de lansare limitată Noul Captur E-TECH Plug-in HYBRID

Noul Captur E-TECH Plug-in HYBRID  este oferit în mai multe culori de caroserie: două tonuri Highland Grey/Diamond Black, Cassiopeia Grey/Diamond Black, Diamond Black/Highland Grey și Pearl White/Diamond Black pentru Noul Captur.

Aceste modele se bazează pe nivelul de echipare Intens și se disting prin detalii cromate. Situate în zona prizelor de aer de pe scutul frontal, pe jante și pe ornamentele aripilor, acestea consolidează expresivitatea modelelor.

La bord, acestă versiune limitată a Noului Captur E-TECH Plug-in Hybrid se distinge prin interiorul tehnic, care folosește contraste între inserțiile gri deschis ale ușilor, inserțiile tabloul de bord și ale pavilionului negru. De asemenea, se remarcă detaliile albastre pe aeratoare. Tapițeria mixtă negru-gri prezintă cusături albastre. Echipamentul este completat de pervazurile retro iluminate ale ușilor E-TECH și covorașe specifice.

 

Sursă foto: PR

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.