Lensa.ro a demarat programul RABLA LA OCHELARI de vedere

Dacă te numeri printre cei care dețin o pereche de ochelari acasă, atunci este momentul să faci o schimbare semnificativă în viața ta! Lensa.ro propunea cea mai bună soluție pentru a te bucura de o viziune mai “clară” printr-o nouă pereche de ochelari.

Tot ce trebuie să faci este să vii în magazinele Lensa cu vechea ta pereche de ochelari și vei primi la schimb, prin Programul “Rabla la ochelari de vedere”, până la 500 de lei pentru a-ți achiziționa o nouă pereche.

Campania se va desfășura începând cu data de 01.09.2021, ora 09:00 și până la 30.09.2021, ora 08:59.

O nouă ediție a programului de reînnoire a ochelarilor de vedere începe de la 1 septembrie 2021! Ce trebuie să faci? Vino într-unul din showroomurile Lensa, îți schimbi ochelarii de vedere defecți (rupți, stricați, etc) cu unii noi și primești vouchere în valoare totală de 500 de lei. Voucherele se pot folosi în showroomuri sau online pe Lensa.ro la comenzi de minimum 300 lei.

Consultații gratuite de determinare a dioptriilor

În sprijinul programului “Rabla la ochelari de vedere”, Lensa continuă seria de consultații gratuite de determinare a dioptriilor.

Această activitate, care continuă și în 2021, se îmbină perfect cu programul “Rabla la ochelari de vedere” – scopul lor fiind același, de educare și conștientizare.

Pașii pentru programul „Rabla la ochelari de vedere” 2021

  • Te înscrii online în program pe Lensa.ro prin completarea unui formular de înscriere. Durează mai puțin de două minute.
  • Poți preda ochelarii de vedere vechi într-un magazin Lensa în unul din cele 12 orașe.
  • Va fi verificată prescripția pentru ochelari. Dacă este o prescripție mai veche de un an, se poate face o programare la o consultație gratuită.
  • Poate fi comandată noua pereche de ochelari de vedere. Vei intra în posesia voucherelor Rabla. În baza prescripției, va fi înregistrată comanda noilor ochelari de vedere pentru care va fi aplicat un voucher Rabla.
  • După primirea unui SMS, comanda poate fi ridicată.

Important! Poți intra în posesia voucherelor doar dacă îți faci o nouă pereche de ochelari de vedere. În acest fel, poți folosi un voucher Rabla pentru noii ochelari.

De asemenea, poți participa cu mai multe perechi de ochelari la programul Rabla. În program se pot înscrie mai multe persoane de pe aceeași adresă de e-mail, dar este important să menționezi numărul total de perechi de ochelari de vedere pe care îi vei lăsa în showroomul nostru.

Voucherele Rabla le poți folosi, atât în showroomuri, cât și online, la orice comandă de minimum 300 lei. Acestea nu se cumulează și nu se pot preschimba în bani sau în alte beneficii.

Opțiuni în magazinele Lensa

Showroomurile Lensa au cel puțin două cabinete oftalmologice și peste 1.000 de perechi de ochelari, rame, lentile de vedere și de contact expuse. Prin această campanie ”Rabla la ochelari de vedere”, Lensa dorește sprijinirea românilor să vadă bine și oferă verificarea acuității vizuale gratuit în showroomurile Lensa, între 1 și 30 septembrie 2021.

În magazinele Lensa.ro, lentilele de ochelari se pot personaliza în funcție de meserie sau activitate (lentile pentru condus, lentile cu filtru pentru lumină albastră, lentile de soare cu dioptrii, lentile inteligente fotocromatice etc.). Se pot personaliza și în funcție de tipul de viciu de refracție (lentile pentru astigmatism, lentile progresive ce elimină nevoia purtării a două perechi de ochelari, de distanță și de aproape etc.).

Ramele ochelarilor oferă în ziua de azi opțiuni nelimitate pentru confort, pentru reflectarea personalității, pentru adaptarea la diversele tipuri de activități (sport, citit, condus, lucru la calculator).

Atât în showroom-ul Lensa, cât și pe www.Lensa.ro, clienții pot alege dintr-o gamă variată de modele de ochelari de vedere, ochelari de soare sau lentile, dar și dintr-un mix de brand-uri, printre care Ray-Ban, Polarizen, Emporio Armani, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce&Gabbana sau Polaroid. Gama de lentile de vedere și de contact are furnizori importanți în portofoliu precum Essilor, Hoya, Zeiss și Alcon.

Foto: iStock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.