Tendințe în inele de logodnă de arătat iubitului

Dacă ai început deja să vezi poze cu degete care strălucesc sub greutatea multor karate, e limpede: sezonul logodnelor e pe-aproape. Poate că simți că îți vine și ție rândul. Și, ca să-i faci alegerea mai ușoară, vrei să-i sugerezi în mod subtil ce fel de inel ți-ar plăcea. Poți să-i trimiți articolul de față, în care dezbatem trendurile în materie, cu observația că un card de cumpărături este mereu un aliat bun.

Aurul Galben

Din motive care ne scapă, aurul așa cum îl cunoaștem de mici, adică auriu, a intrat într-un con de umbră în ultimii ani. Dar se pare că specialiștii și producătorii sunt pregătiți să-l repună în drepturi. Deci, alege aurul-aur, nu alb, roz sau în alte nuanțe non-aurii.Forme și pietre inedite

Pe de altă parte, observăm designeri care încearcă să provoace ideile tradiționale și să se îndepărteze de clasicul diamant rotund. Vedem alternative precum smaraldul, diamantul negru sau pietrele cu forme unice, nonconformiste.  

Mai multe pietre

În același spirit al evadării din tiparele clasice, diamantul singuratic din mijlocul inelului a rămas în urmă. Din ce în ce mai populare sunt inelele cu trei sau chiar cinci pietre prețioase, care înconjoară tot degetul. Ghinion pentru buget, dar baftă de like-uri și mai multe pe Instagram.

Produse durabile

Noua generație de tineri îndrăgostiți este mult mai atentă la cumpărăturile făcute și la efectul pe termen lung al acestor cumpărături. Și nu ne referim doar la banane bio. Și bijuteriile sunt atent analizate, iar procesul de producție este la fel de important precum aspectul.

Tăieturi impresionante

Minimalismul începe să lase loc pieselor pe care n-ai cum să le ignori. Foarte populare sunt diamantele cu tăieturi de tip Marquise sau în formă de pară. E vorba de pietre cu forme mai alungite, care ies în evidență și depășesc lățimea inelului.

Vintage

Deși clasicul este constant pus la încercare de către designeri, se observă și o creștere a cererii pentru piesele cu aspect învechit. Mai precis, tăieturile pătrate, de tip Asscher, sunt foarte apreciate. Pentru a le da un suflu mai modern, pot fi asociate cu un inel simplu și delicat.

Desigur, nu contează atât de mult modelul, cât contează sentimentul din spatele lui. Indiferent cum arată inelul care să vă pecetluiască dragostea, folosiți CardAvantaj pentru a-l cumpăra mai ușor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.