(P) Hrănește frumusețea din interior cu Doppelherz system Kollagen Beauty

O piele mai fermă și fină începe cu…vitamine?! Ei bine, se pare că da, acestea având rolul este de a ajuta pielea să-și mențină elasticitatea și suplețea.

Colagenul este un ingredient cheie anti-aging, dar de ce? Când spui colagen, spui elasticitate, suplețe și fermitate. Spui piele sănătoasă. Elixirul tinereții”, cum mai este considerat de către chinezi, stă la baza celui mai nou produs revoluționar marca Doppelherz – Doppelherz system Kollagen Beauty – ce conține o combinație de nutrienți atent selecționați pentru o piele frumoasă în mod natural.

Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticității pielii, atenuând ridurile și liniile fine ale feței. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, iar Vitamina A, Biotina și Zincul mențin sănătatea pielii. Cuprul este un element important pentru pigmentarea normală a pielii, iar Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fructele de Açai conțin substanțe cu rol antioxidant, care neutralizează radicalii liberi.

Producția proprie de colagen scade după vârsta de 30 de ani, ceea ce determină uscarea pielii și apariția ridurilor.

Efectele Doppelherz system Kollagen Beauty, documentate științific se văd în numai patru săptămâni de la utilizare, pe măsură ce pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă, unghiile devin mai puternice și rezistente, ia părul capătă aspect mai sănătos.

Studiile au arătat că peptidele de colagen ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii prin reducerea ridurilor și a uscăciunii. Într-un studiu, femeile care au consumat timp de patru săptămâni câte 2,5 grame de peptide de colagen, s-a constatat o creștere a concentrației de elastină, iar adâncimea ridurilor a scăzut cu 7%. Un alt studiu a constatat că femeile care au consumat zilnic câte 2,5 grame de peptide de colagen timp de opt săptămâni au prezentat o hidratare și elasticitate crescută a pielii și reducerea adâncimii ridurilor cu 20%.

Conceput sub formă lichidă, ambalat în flacoane unidoză, Doppelherz system Kollagen Beauty este ușor de consumat în orice moment al zilei: acasă, la birou sau chiar și atunci când ești cu prietenele în oraș și te bucuri de o cafea delicioasă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.