Ce greșeli să eviți atunci când cumperi rochii de seară

O rochie de seară atractivă reflectă într-o mare măsură personalitatea și stilul unei femei. Rochiile de seară pot fi extrem de măgulitoare, atât timp cât suntem atente la alegerea celei potrivite. Există totuși mai multe de știut pentru a arăta bine în rochii de seară decât a alege o rochie bună.

Din păcate, multe femei fac niște alegeri greșite atunci când cumpără rochii de seară, ceea ce se încheie cu un aspect nepotrivit la petrecere, atunci când ajungem să purtăm rochia. Cu toate acestea, dacă vrei cu adevărat să eviți orice situație ciudată, există anumite greșeli de evitat atunci când alegi rochii de seară.

Iată ce să eviți când cumperi rochii de seară:

Moment inadecvat de cumpărături

S-ar putea să nu fii sigură care va fi forma corpului tău în viitor. Prin urmare, dacă decizi să cumperi o rochie de seară în funcție de situația actuală, ar fi o mare gafă. Deci, este de recomandat să cumperi ținuta de seară chiar cu câteva zile înainte de petrecere.

Ești însoțită de un grup mare de oameni

Să te bucuri de cumpărături alături de prieteni și familie poate suna frumos, dar în realitate opiniile a prea multe persoane pot adăuga un ton negativ în timpul cumpărăturilor. Prin urmare, s-ar putea să alegi o rochie de seară nepotrivită pentru tine, care ține cont mai mult de părerile celor din jur.

Ești nerezonabilă în ceea ce privește bugetul

O rochie de seară superbă poate atrage atenția la prima vedere, dar nu te lăsa distrasă doar cu aspectul ei. În timp ce te gândești că aceasta este rochia de seară aleasă, aruncă o privire și la prețul ei. Cumpără rochii de seara numai atunci când se potrivesc cu bugetul estimat. Acest lucru se datorează faptului că, dacă setezi o anumită limită a bugetului, cumpărăturile vor fi mai convenabile.

Asigură-te că croiala ți se potrivește

De la rochii subțiri lungi până la cele cu umeri și rochiile strălucitoare fără umeri, rochiile de seară de înaltă calitate vin în multe stiluri. Deci, trebuie să te asiguri că vei cumpera tipul potrivit care să îți flateze silueta.

Evita rochiile neon și culorile strălucitoare

Chanel și Givenchy ar putea face ca rochii de seară de culoare neon să arate elegant. Marile branduri lansează tot timpul colecții ciudate pentru a rupe gura târgului și urmărirea acestor tendințe doar pentru a fi la modă este o idee proastă. Șansele sunt ca buticul de la colțul blocului de unde îți vei lua rochia să nu poată face același lucru. Dacă nu cumperi o rochie de designer scumpă, evită cu orice preț rochiile tip neon.

Nu vei arăta elegant într-o rochie neon nepotrivită și vei arăta ca un elefant într-o cameră de porțelanuri la un eveniment formal. În general, culorile strălucitoare sunt cel mai bine să fie evitate. Nuanțele strălucitoare sunt prea puternice pentru a se potrivi bine cu conceptul de rochii de seară. Deși unele femei pot arăta incredibil în rochii de seară de culori strălucitoare, dacă vrei să eviți să arăți ieftin cel mai bine este să rămâi la tonuri mai deschise, cum ar fi pastelurile și albul, sau la culori închise, cum ar fi albastru și negru clasice.

Materialul de tip nude funcționează când este ales corect

O rochie de seară cu aplicații de tip nude poate arăta luxos. Cu toate acestea, acest stil funcționează numai dacă aplicațiile sau tăieturile sunt subțiri, iar culoarea se potrivește cu tonul pielii tale. Prea multe femei fac greșeala de a nu respecta aceste reguli. O tăietură tip nude poate fi excelentă pentru un aspect cu un aparent decolteu generos sau un spate aparent gol, acoperit de materialul nude. Dar dacă optezi pentru o rochie ieftină, care nu îți completează tonul pielii, faci o mare greșeală.

Evită rochii de seara cu contraste puternice între partea de sus și cea de jos

Dacă nu ești o vedetă de la Hollywood care merge pe covorul roșu, cel mai bine este să eviți rochiile care arată ca două rochii diferite tăiate în jumătate și cusute împreună. Nu fă greșeala comună de a încerca să imiți o actriță sau un model preferat, deoarece de nouă ori din zece nu vei putea să porți o rochie cu contraste puternice între partea de sus și de jos.

Fii atentă la aplicațiile de pe rochie

În cazul în care cauți ceva în secțiunea no-name, mai ieftin, este important să acorzi o atenție deosebită aplicațiilor de pe rochii de seară. Regula generală este că acestea ar trebui să fie mici și abstracte, nu îndrăznețe și profunde. Cauta online rochii de seara, ai de unde alege. Dacă sunt prea mari și îndrăznețe, designul va arăta de parcă croitorul doar le-ar fi lipit deasupra rochiei, ceea ce nu ți-ai dori vreodată! În mod ideal, ornamentele ar trebui să arate ca o parte a țesăturii originale, motiv pentru care desenele abstracte ajută la crearea acelui efect.

 

Articol realizat împreună cu eMAG

Sursă foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.