Gențile ECCO Jilin Tandem, ideale pentru diferite momente ale zilei

O geantă în două culori, ideală pentru diferite momente ale zilei. Cu o culoare superbă pe partea exterioară a genţii și cu o culoare contrastantă pe interior, există mai multe opțiuni de a te bucura de noile genți ECCO JILIN TANDEM Shopper și ECCO JILIN TANDEM Crossbody.

Aceste modele au fost concepute special pentru femeile moderne, care călătoresc în interes de afaceri, care preferă întâlnirile cu prietenii în oraș sau care aleg de fiecare dată să aibă un look minimalist, dar in acelaşi timp şi atrăgător.

Noile modele de genți ECCO sunt realizate din piele naturală premium, produsă în proprile tăbăcării. În plus, sunt atât de ușoare la purtare, încât sunt ideale pentru orice moment al zilei.

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 90 de tari, la peste 2.200 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963, si are peste 21.000 de angajati in intreaga lume.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.