(P) Dr. Vanessa Youness și-a donat tot părul bolnavilor de cancer

Cu toatele știm că părul este privit și perceput ca fiind „podoaba” capilară. Mai ales în cazul femeilor, părul este foarte important. Un cumul de atenție, senzualitate și feminism, majoriatea femeilor adoră să aibă părul lung.

Tocmai de aceea, renunțarea la această podoabă capilară în folosul semenilor este un gest de un altrusim
de care puțini au puterea să dea dovadă, mai ales o femeie. Și nu orice femeie, ci una cu un păr lung și bogat de o frumusețe aparte.

Ne-am întalnit cu Dr. Vanessa Youness la o scurtă discuție în cabinetul său de la Youness Clinic și nu mic ne-a fost mirarea când am văzut-o rasă total în cap.

Părul bogat ajută bolnavele de cancer!

Intițial avea un impact vizual îndrăzneț care te-ar fi dus în două zone distincte. Ori și-a impus o nouă modă, ori ar fi putut fi vorba despre o boala mai grea. Însă nici una, nici alta. Dr. Youness a decis să își
doneze tot părul unei fundații care ajută bolnavii de cancer și anume Fundația Renașterea, manageriată de către Mihaela Geoana.

Dr. Vanessa Youness a mai adăugat că nu o definește părul, așa cum nu o definește nici corpul, ci vrea să fie
definită doar de sufletul care se află în corpul trecător din această scurtă călătorie numită viață.

Curaj, dăruire, altruism, sacrificiu, inspirație sau toate la un loc?

Un gest care merită apreciat și, de ce nu, repetat de cați mai mulți dintre noi în folosul celor ce sunt în nevoie.

Aflată de multe ori în slujba binelui, dr. Vanessa Youness ne-a surpins mereu plăcut prin numeroasele acte de binefacere. Aceasta a dezvoltat Youness Clinic, primul loc din Europa în care se poate învăța cum să tratăm diferite afecțiuni cu ajutorul produselor apicole. Aici, ea acolo ajută împreună cu Dr. Prof. Ștefan Sangaciu multe pesoane care sunt în nevoie, dar și care doresc o detoxifiere propice a organismmului.

 

 

Sursă foto: arhivă personală Vanessa Youness

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.