Descoperă colecția de machiaj Artistry Studio Los Angeles Edition

Cea mai nouă colecție Artistry Studio – Los Angeles Edition, inspirată de vibe-ul orașului viselor, ne-a provocat teribil. Iată două lookuri perfecte pentru a fi pe val în acest sezon.

Colecția Artistry Studio Los Angeles Edition conține produse de beauty esențiale, ideale pentru sezonul torid, pentru a te pune în cea mai flatantă și mai strălucitoare lumină: formule waterproof pentru machiajul ochilor – astfel încât să poți înota fără să-ți faci griji pentru machiaj, un glow proaspăt pentru buze și față, dar și produse geniale pentru corp.

Summer Look #1 SUNRISE AVENUE

Lasă razele de soare să-ți mângâie chipul și să-ți facă pielea să radieze, „trișând” în cel mai cool mod, cu ajutorul batonului Artistry Studio Los Angeles Edition Lights, Camera Face Stick, o formulă 2-în-1 infuzată cu acid hialuronic, balsam hidratant, ulei de nucă de cocos și vitamina E care îmbunătățește tonul pielii din exterior spre interior.

Pentru a-ți defini sprâncenele,  poți miza pe un produs rezistent la apă precum Artistry Studio Pacific Proof Brow Perfector, care se aplică lesne, datorită periei foarte fine, pentru a le defini, modela și îmbunătăți forma, cu o cantitate potrivită de culoare (produsul este disponibil în două nuanțe: Beach Taupe și Beach Brown).

„Pe pleoape, am aplicat fardul cremos Artistry Studio Pacific Proof Eyeshadow în nuanța L.A Sand prin mișcări de  tapotare cu degetul pe toată pleoapă mobilă, iar în colțul intern al ochiului m-am folosit de aplicatorul acestuia,” arată makeup artistul Mihaela Cherciu, cea care a creat aceste look-uri.

„Sprâncenele au căpătat un plus de culoare și volum cu ajutorul mascarei pentru sprâncene Artistry Studio Pacific Proof Brow Perfector în nuanță Taupe”, mai spune ea, „iar pentru buze am ales gloss-ul Artistry Studio Lights, Camera Lip Oil Gloss  în nuanța Pacific Coral”.

Cele mai seducătoare buze

Formula Artistry Studio Lights, Camera Lip Oil Gloss  oferă buzelor tale un finisaj elegant și o hidratare intensă. Formula hibridă ușoară, de gel-ulei, conține ingrediente pentru a menține buzele hidratate, nu lipicioase, cu o aromă dulce, de nucă de cocos, care îți amintește de cocktail-ul pe care îl savurezi pe plajă.

Gloss-ul este disponibil în nuanțele Pacific Coral, cu o nuanță delicioasă de roz-corai, și Pacific Wave, care trece de la nuanța albastră din tub la cristalul limpede pe buze.

Summer look #2 SUNSET BEACH

Luminează-ți ochii cu o umbră strălucitoare, asigurându-ți astfel un accent jucăuș pe tot parcursul zilei. Crema mătăsoasă și strălucitoare a fardului Artistry Studio Pacific Proof Eyeshadow se aplică cu pensula moale și flexibilă din dotare pentru a crea un efect de umbră ușoară, dar tu poți insista până pleoapa capătă o acoperire completă.

Fardul este disponibil în nuanțe neutre, luminoase: LA Sand și LA Sunset, pentru a-ți crea un machiaj bronzant irezistibil.

„Pentru un aspect bronzant mai intens am folosit fardul cremos Artistry Studio Pacific Proof Eyeshadow Cream în nuanță L.A Sunset pe o baza mai închisă de fard maro. Pe buze am folosit gloss-ul Artistry Studio Lights, Camera Lip Oil Gloss  în nuanța Pacific Wave peste un ruj nude,” spune makeup artistul.

O colecție ce surprinde spiritul irezistibil al verii

Ediția Artistry Studio™ Los Angeles este realizată în colaborare cu artista Roberta Zeta, care a redat atmosfera cool a L.A.-ului în produsele și ambalajele colecției.

„Să trăiești și să lucrezi în L.A. este ca un izvor etern care face viața de zi cu zi să se simtă ușoară, puțin mai relaxantă și mai fericită.” ­­

Ediția limitată Artistry Studio™ Los Angeles Edition este disponibilă până la epuizarea stocurilor, exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Află totul pe www.amway.ro.

Fotografii: Vlad Andrei
Beauty Director: Ana-Maria Prunariu
Styling: Amir Doboș
Makeup Artist: Mihaela Cherciu cu produse Artistry Studio/Amway
Hair Stylist: Alex Caraman
Model: Ana G./One Models

Citește și Tendințele primăverii 2021 în machiaj și coafură.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.