Cum să vă pregătiți pentru cumpărăturile de rochii de mireasă

Sunteți pe cale să vă petreceți restul vieții alături de sufletul dvs. pereche. Acum urmează una dintre cele mai interesante părți ale procesului de planificare a nunții: găsirea rochiei perfecte!

Indiferent dacă vă doriți să fiți o mireasă clasică, o mireasă neconvențională, sau o mireasă nonșalantă, trebuie să începeți să planificați ziua cea mare și asta include pregătirea pentru a merge la cumpărături de rochii de mireasă.

Ați putea crede că știți exact cum ar trebui să meargă cumpărăturile de rochii de mireasă după ce ați făcut parte din anturajul prietenelor sau familiei pentru nunțile lor, dar acest lucru este diferit. Căutarea propriei rochii de mireasă înseamnă să găsiți una care să se potrivească personalității și stilului dvs.

Pregătirea pentru cumpărături de rochii de mireasă

Înainte de a merge și a proba fiecare rochie posibilă, iată o listă de lucruri de făcut pentru a vă pregăti pentru cumpărăturile de rochii de mireasă de pe eMAG.

Mâncați ceva

Cumpărăturile pentru rochia de mireasă sunt epuizante!

Când vă pregătiți pentru a merge la cumpărături de rochii de mireasă, mintea dvs. se află într-un milion de locuri diferite. Asigurați-vă că mâncați ceva înainte de a pleca de acasă. Fie că este vorba despre un mic dejun complet sau o gustare, credeți-ne, va face cumpărăturile să meargă mult mai ușor.

Foamea vă poate afecta starea de spirit și atitudinea față de rochie și de toți cei din jur. Vă poate face să vă simțiți foarte nemotivată în a proba multe rochii de mireasă.

Dacă intenționați să faceți mai multe vizite la magazine într-o singură zi, o idee minunată este să programați un prânz între programări. În acest fel, veți avea șansa să vă relaxați și să vă reîncărcați cu ceva delicios înainte de a continua experiența de cumpărături. De asemenea, vă oferă un timp minunat pentru a discuta despre ceea ce ați văzut deja și ce sperați să vedeți la următoarele programări.

Încercați să nu mâncați în exces sau să mâncați un prânz foarte gras, deoarece vă va face să nu vă simțiți cel mai bine și, eventual, balonată. Și să fim sinceri, nimeni nu vrea să se simtă balonată în timp ce probează rochii de mireasă. Deci, faceți-vă o favoare – mâncați ceva ușor, dar plin de satisfacție și experiența dvs. de cumpărături va fi mult mai bună.

Faceți-vă cercetările

E important să faceți câteva cercetări despre stilurile de rochie în prealabil, pentru a vă face o idee despre ce decolteuri și stiluri de rochii de mireasă ați dori să încercați.

Cele mai frecvente decolteuri sunt:

Sweetheart
V-neck
Fără bretele
Halter

Stilurile de rochie includ:

Rochie de bal
Rochie A-line
Rochie sirenă
Rochie dreaptă

Cercetările înainte de cumpărături vă vor oferi o idee despre ce siluete de rochii sunt disponibile. De asemenea, vă ajută să vă hotărâți ce modele de rochii vă plac sau nu, în funcție de stilul dvs. personal. Veți economisi timp, mai ales atunci când nu aveți prea mult timp la îndemână. Veți putea elimina stilurile care știți că nu vă plac pentru dvs.

Totuși, doar pentru că ați făcut cercetări nu înseamnă că știți tot ce trebuie să știți despre rochiile de mireasă. Acesta este doar un punct de plecare, care vă va ajuta atât pe dvs., cât și pe consultantul dvs. în timpul programării. Dacă nu sunteți sigură că vă va plăcea o anumită siluetă sau un anumit tip de rochie, încercați-o. Uneori, neprevăzutul vă va surprinde.

Stabiliți-vă bugetul

Stabiliți-vă un buget pentru rochia de mireasă. Multe mirese intră în saloanele de rochii mireasă fără un buget ferm. Este extrem de important să stabiliți o limită, mai ales dacă aveți un buget general limitat pentru nuntă.

Când stabiliți bugetul pentru rochia dvs., luați în considerare costul modificărilor, voalurilor, pantofilor și accesoriilor. Multe viitoare mirese uită să adauge costul acestor accesorii în bugetele lor și ajung să depășească limita.

Nu încercați rochii care depășesc bugetul stabilit! Altfel, riscați să vă îndrăgostiți de o rochie pe care nu v-o puteți permite, deoarece orice rochie pe care o încercați după aceea s-ar putea să nu vă ofere același sentiment. Există o mulțime de opțiuni frumoase în bugetul dvs., așa că evitați stresul inutil.

Purtați / aduceți lenjeria de corp potrivită

Lenjeria de corp corectă poate face diferența între o rochie de mireasă care se potrivește bine și una care se potrivește perfect. Dacă aveți deja lenjeria de corp pe care o veți purta în ziua nunții, cel mai bine ar fi să o purtați în ziua programării sau cel puțin să o aduceți cu dvs.

Foto: Unsplash

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.