Cum arată dormitorul lui Oprah Winfrey? De ce orice femeie cu kilograme în plus i-ar putea urma exemplul?

Despre Oprah Winfrey s-a scris atât de mult, încât viaţa îndrăgite vedete pare să nu mai aibă secrete. Regina media, considerată o legendă a talk-show-urilor a inspirat şi continuă să inspire numeroase femei, la nivel planetar. Beyonce spunea că „Femeile de pretutindeni au ajuns să înţeleagă mai bine ce sunt, cine sunt şi ce pot deveni” cu ajutorul lui Oprah.

În mod evident, celebra realizatoare de televiziune trăieşte pe măsură notorietăţii sale, fiind proprietara mai multor case splendide. Proprietatea din Montecito, California, ocupa numeroase pagini ale publicaţiilor home deco, în mod similar, duplexul din Chicago, situat în Water Tower Place. Nici fermă din Kula, Hawaii, sau casele de vacanţă din Antigua şi Lavallete, nu fac excepţie când vine vorba despre lux.

Toate locuinţele pe care le deţine vedeta sunt decorate cu mult bun gust, acest aspect contând, de fapt, pentru amenajarea oricărei locuinţe. Dormitoarele au în comun atmosferă calmă şi confortul pe care le oferă.

Orice fan al vedetei ştie că vedetă a avut o greutate oscilantă pe parcursul vieţii, confruntându-se deseori cu câteva kilograme în plus. Evident, aceasta a ţinut cont de modul în care şi-a amenajat dormitoarele şi de acest aspect, alegând să le decoreze minimalist, dar cu paturi impresionante. Potrivit Rame-Pat.ro, aceasta este o idee minunată de care ar trebui să ţină cont orice femeie care, deşi are câteva kilograme în plus, îşi doreşte să se simtă precum o regină în sanctuarul său.

Elemente importante ce nu trebuie să lipsească din dormitorul pentru persoanele supraponderale

În mod cert, dormitorul este încăperea în care oricine cauta să se relaxeze şi să se odihnească. Pentru că aceste două obiective să se poată atingă, încăperea trebuie să fie aerisita, fără să se aglomereze cu foarte mult mobilier. Patul, însă, este cea mai importantă piesă de mobilier pentru un dormitor, motiv pentru care trebuie să fie ales cu atenţie – cu atât mai mult dacă în el va dormi o persoană cu ceva kilograme în plus.

În alegerea unei somiere pentru persoanele supraponderale este necesar să se analizeze lamele acesteia, care trebuie să fie late şi rezistenţe. Pentru un plus de susţinere, sub lamele ar trebui să existe o bară transversală. Materialul din care este confecţionat patul trebuie să fie, de asemenea, rezistent – fagul este un exemplu bun. Nu în ultimul rând, salteaua trebuie să poată amortiza mişcările, pentru că partenerul să nu simtă când celălalt îşi schimbă poziţia de dormit.

În funcţie de tipul somierei, foarte rezistente sunt cele metalice cu patru lamele late, cu toate lamelele late şi cele rabatabile. Ramele de pat rezistente vor asigura o durată îndelungată a patului. Este important ca pentru un confort sporit să se aleagă şi o saltea de calitate – „2 anotimpuri Silver Eco Memory” fiind doar un exemplu.

Alte elemente importante pentru dormitor

Un dormitor relaxant are pereţii vopsiţi în culori deschise, care creează iluzia optică de spaţiu mai mare şi aerisit. Alb, albastru deschis şi verde pal sunt culori potrivite, în această idee. Deşi lumina naturală, contribuie major la starea de bine în dormitor, veiozele aşezate lângă pat şi lămpile care pot ocupa colţurile încăperi, invita la relaxare.

Un singur tablou sau chiar o oglindă pe un perete, vor completă armonios ideea unui dormitor cald. De asemenea, mobilierul în aceeaşi culoare cu pereţii va determina că încăperea să pară mai mare. Este important să se evite mobilierul înalt până la tavan, pentru că micşorează imaginea vizuală a camerei.

Sursă: SeoPower
Sursă foto: SeoPower

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.