Cum a fost la Sun Talks, „Extra #love pentru Instagram”

Pe 17 octombrie, Alex Damian, Georgiana și Marian Ionescu și Marian Hurducaș au vorbit la Sun Talks despre „Extra #love pentru Instagram” – de la cum să îți optimizezi pagina, la ce aparate foto îți trebuie și cum să faci poze cât mai reușite.

Tema se referă la felul în care Instagram a ajuns o prelungire a personalității noastre în Social Media, iar speakerii au discutat despre nevoia de a avea pagini care să ne reprezinte și care să fie bine optimizate.

Alex Damian, fotograf și creator de conținut, a renunțat la viața din corporație pentru a se dedica proiectelor personale. El consideră că poți avea o pagină de Instagram pe placul tău, dar că e important să fii atent și la trendurile din fotografie și să preiei ce ți se potrivește. Astfel, drumul spre reușită este la mijlocul drumului dintre ceea ce-ți place ție și de le place privitorilor.

El a vorbit și despre aparatură și i-a sfătuit pe cei la început de drum să nu investească în una scumpă. Pot să înceapă cu un telefon cu cameră foarte bună și, dacă pe parcurs își dau seama că vor mai mult, să investească în camere foto profesionale. Un obiectiv de 35 mm și o diafragmă de 1.8 sunt variante foarte bune pentru poze de lifestyle, de exemplu.

Marian Hurducaș este consultant de marketing. El recomandă utilizatorilor să aibă o strategie și un plan al postărilor. Celor care vor să facă un business din imaginea lor le-a spus că trebuie să înceapă să se vadă ca pe niște „produse de la raft” și să investească în ei.

Nu în ultimul rând, Georgiana și Marian Ionescu sunt un cuplu care a renunțat la viața din agenție și au ales să devină antreprenori, prezentând povestea vieții lor prin videoclipuri pe YouTube și poze pe Instagram.

Motto-ul lor este „Fă rai din ce ai” și în toată perioada de lockdown au folosit toate resursele pe care le-au avut la dispoziție în casă, au fost creativi și au reușit să postezi imagini pozitive și video-uri pe YouTube. Ne sfătuiesc să urmărim să avem două componente: una de entertainment și una informațională, astfel încât să dăruim ceva util comunității care ne susține.

În cazul în care nu ai urmărit live evenimentul, discuția este disponibilă în clipul de mai jos:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.